nlc.hu
Sztárok
Radics Gigi a gyereknevelésről

Ezért nem mutatja meg kislányát Radics Gigi

Az énekesnő már Bella születése előtt eldöntötte, hogy megóvja kislányát a nyilvánosságtól.

Tudatosan nem oszt meg fotókat a kislányáról, a nemsokára 4 éves Belláról Radics Gigi. Az énekesnő arra is törekszik, hogy gyermeke képernyőidejét is minimalizálja – írja a Blikk.

Radics Gigi

Radics Gigi Fotó: Instagram

Bella lassan négyéves lesz, mindig azt hiszem, hogy még van időm kitalálni, hogy milyen mértékben legyen majd jelen a social mediában, de repül az idő. Mindenesetre bízom benne, hogy ha már annyi idős lesz és telefont adok a kezébe, akkor azt arra fogja használni, hogy beszélni tudjunk egymással, nem pedig arra, hogy csak azon keresztül kommunikál majd” – mondja Gigi, aki arra próbálja nevelni a lányát, hogy sokat legyen közösségben és legyenek barátai.

Gigi számára bár az a legfontosabb, hogy jó édesanyja legyen kislányának, és úgy érzi, mindene megvan az életben, egy új szerelem gondolata is megfordult már a fejében. Azonban nem erőltet semmit, mert nagyon boldog úgy is, ahogy most van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top