nlc.hu
Sztárok
Óriási terhespocakot villantott az Exatlon sztárja

„Gyönyörű kismama vagy” – már gömbölyödik az Exatlon Hungary sztárjának pocakja

Gyönyörű kismamának írják le követői az Exatlon Kihívóját, Szabó-Thomka Hannát. A leendő anyuka már a terhesség 30. hetében jár, így óriási a pocakja is.

Instagram-oldalán mutatta meg egyre jobban gömbölyödő pocakját Szabó-Thomka Hanna. Az Exatlon sztárja idén márciusban jelentette be a nagy hírt, miszerint hamarosan új jövevény érkezik az életükbe párjával.

Babát vár az Exatlon Hungary csinos Kihívója (Fotó: Szabó-Thomka Hanna Instagram-oldala)

Babát vár az Exatlon Hungary csinos Kihívója (Fotó: Szabó-Thomka Hanna Instagram-oldala)

Az Exatlon Hungary Kihívó csapatában láthatták a nézők Szabó-Thomka Hannát a műsor első évadában, majd 2021-ben is visszatért az All Star évadban is. Bár Hannának rendkívül nehéz napokat kellett átélnie napsütötte Dominikán a műsor forgatása alatt – a legtöbb versenyzővel ugyanis nem találta meg a közös hangot –, úgy tűnik onnan hazaérkezve már nem volt miért aggódnia. A fiatal versenyzőre ugyanis a szakmai sikerek mellett már régóta rátalált a szerelem is, választottjával 2022-ben örök hűséget is esküdtek egymásnak.

Úgy tűnik, kapcsolatukkal azóta is minden a legnagyobb rendben van és hatalmas köztük a harmónia. Mindezt maga az Exatlonista folyamatosan megerősíti saját Instagram-oldalán is, ahol számos fotót láthatunk a párról, amint együtt hódolnak közös hobbijuknak, a sportolásnak. Az edzős bejegyzések mellett azonban felütötték a fejüket a kismamafotók is, ahol észrevehetjük, hogy Hanna pocakja egyre csak növekszik, már a harmincadik hetében jár a terhességének.

A fotó azonnal elnyerte a követők tetszését, rengetegen kifejezik, hogy elképesztően jól áll a sportolónőnek a kismamaság.

„Gyönyörű kismama vagy” – írta az egyik hozzászóló.

„Szép vagy. Cuki vagy. Bűbáj vagy Hanna.” – tette hozzá egy másik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top