nlc.hu
Sztárok
Iszak Eszter és Horváth Cintia elegáns nyári szettekkel diktálják a 2024-es kismama divatot - fotók

Iszak Eszter és Horváth Cintia elegáns nyári szettekkel diktálják a 2024-es kismamadivatot – fotók

Ötcsillagos lett a balatonfüredi Anna Grand Hotel! Az ezt ünneplő nagy eseményre pedig a hazai sztárvilág apraja-nagyja is hivatalos volt.
iszak eszter horváth cintia

Az előzetes várakozásoknak megfelelően megkapta az ötcsillagos minősítést a történelmi épületben működő, tavaly felújított balatonfüredi luxusszálloda.

„Örömmel jelentjük be, hogy mostantól ötcsillagos szállodaként működünk tovább. Kiemelkedően fontos mérföldkő ez számunkra, hiszen munkatársaimmal elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a visszatérő és új vendégeinknek egyaránt páratlan vendéglátást és felejthetetlen élményeket nyújtsunk. Ez az élmény pedig egyet jelent az eleganciával és kényelemmel” – mondta Szabó Szabolcs, az Anna Grand Hotel igazgatója.

Az ötcsillagos elismerés a szálloda különböző aspektusait érinti, beleértve az elegáns báltermet –  amely az Angol kerttel együtt hagyományosan az Anna-bál otthona –, a szobákat, a lakosztályokat, a belső terek kialakítását, az étkezést és a wellness részleg szolgáltatásait, valamint azt a környezetet, amiben a szálloda működik 1786 óta. 

Az Anna Grand Hotel neve – kínálatának bővítése és szolgáltatásainak fejlesztése mellett – egyet jelent a vendéglátás magasiskolájával” – tette hozzá az igazgató.

„Akár hétvégi kiruccanást, akár családi pihenést vagy éppen rendezvények és esküvők különleges helyszínét keresik az érdeklődők, célunk, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak vendégeink.”

A nagy hírt a hazai sztárvilág tagjai örömmel fogadták: Zimány Linda, Szabó Dóri, Epres Panni, Horváth Cintia, Iszak Eszter és Gelencsér Tímea részt vett a sajtótájékoztató ünnepségen. A hölgyek remekül mutattak ruhakölteményeikben az eseményen, ráadásul Eszter és Cintia mindketten kisbabát várnak, így lencsevégre kaphatták a fotósok egyre gömbölyödő pocakjukat is.

Megnézem
Összes kép (6)
Ez is érdekelhet Iszak Eszter Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top