nlc.hu
Sztárok
Béna csókot váltott Jennifer Lopez és Ben Affleck

Tényleg itt a vége? Ledöbbentette a rajongókat Jennifer Lopez és Ben Affleck igencsak bénára sikerült friss csókja

A sztárpár egy olyan csókot váltott egymással a lesifotósok előtt, amit nem a szerelmesek, hanem inkább az ellenségek szokták egymásnak adni...

Hetek óta arról szólnak a pletykák, hogy valami gond lehet Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságában. A találgatások alapja az volt, hogy a párost az elmúlt időszakban számtalan alkalommal lehetett egymás nélkül látni és ha találkoztak, akkor sem tűntek felhőtlenül boldognak. 

Jennifer Lopez

Fotó: profimedia

Így hát, egy kis túlzással, de a fél világ több hete már azon pörög, valóban zátonyra futott-e a hollywoodi sztárpár házassága. Azt tudni kell, hogy az énekesnő és a színész már 20 éve is egy párt alkotott, majd hosszú kihagyás után 2022-ben újra házasodtak. Második kapcsolatuk az internet kedvenc mémgyára lett, ugyanis rengeteg alkalommal lehetett látni, hogy a színész látványosan unatkozik felesége mellett.

Lehet, ennek van némi alapja, ugyanis egy hete azt rebesgetik, ismét a válás mellett döntöttek, ráadásul Affleck már el is költözött feleségétől. Ezt úgy próbálta cáfolni a pár, hogy egyértelműen, lehúzott ablakkal utaztak egy kocsiban, esélyt adva a lesifotósoknak, hogy lekaphassák őket. A minap azonban ismét külön szórakoztak. Jennifer az Atlasz című Netflix-filmjének mexikóvárosi premierjén volt, míg férjét, a jegygyűrűjét viselve látták egy Los Angeles-i „fiúk éjszakája” kiruccanáson. 

Mi az igazság?

Hogy mi lehet az igazság a sztárpár kapcsolatában az egyelőre még rejtély mindenki számára. Az azonban egészen beszédes momentum lehet, hogy Jennifer és Ben egy kissé ügyetlen csókot váltottak egymással a minap. Azt a ˝levegőpuszit˝ amit ugyanis ők lenyomtak, nem hogy a szerelmünknek, de még a barátainknak sem szoktuk adni – inkább csak azoknak, akiket szívünk mélyén gyűlölünk… 

Igazából nem is lehet csóknak nevezni azt, amit az 54 éves JLo és az 51 éves Ben produkáltak, akik Samuel kosármeccsére érkeztek, ráadásul külön-külön. A pár odakint üdvözölte egymást  a helyi YMCA előtt, de csók helyett inkább egy kellemetlen levegőpuszit adtak egymásnak, Ben pedig megveregette felesége hátát, mielőtt együtt indultak be az eseményre.

Via: (1), (2)

Ez is érdekelhet Jennifer Lopez lemondta a turnéját Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top