nlc.hu
Sztárok
Tudatosan oszt meg magánéletéből részleteket Stana Alexandra

Tudatosan oszt meg magánéletéből részleteket Stana Alexandra

A táncosnő bár nem akar elhallgatni semmit sem a rajongók elől, arra mégis odafigyel, hogy ne osszon meg minden apró részletet a nagyközönséggel.

Stana Alexandrát a Dancing with the Stars legelső évadában ismerhette meg a nagyközönség, azóta pedig karrierje egyre csak szárnyal, rengeteg felkérést kap a népszerű táncosnő. Mint mondta, arra azonban odafigyel, hogy ne ossza meg életének minden apró részletét a világgal. 

Stana Alexandra

Fotó: Instagram

„Szerintem mostanra már sokkal tudatosabban használom a médiát, a közösségi oldalamat. Eszem ágában sincs, mondjuk, a vasárnapi ebédről posztolni, amikor összeül a család. A magánéletemet szeretném megtartani magamnak, de ez persze nem jelenti azt, hogy titkolni fogom a szeretteimet, vagy akár a párkapcsolatomat, ha lesz. De egyelőre nincs is miről vagy kiről mesélnem. Nyaralni például az anyukámmal megyek” – mesélte a Story.hu-nak a táncosnő, aki alig várja már a kikapcsolódást, ugyanis rengeteg munkája volt az elmúlt időszakban. 

Ilyen tizenkét éve nem volt, mindig csak pár nap fért bele, annyit dolgoztam. Most úgy vagyok vele, hogy igenis megérdemlem. Rengeteget melózom, noha szabadúszóként azt vállalom el, amit én szeretnék. Nem kérdés, a DWTS-nek nagyon is örülnék, ha felkérnének rá, és mivel őszre nincs is még meg a programom, időm is lenne rá. Aztán majd meglátjuk.

– tette hozzá. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top