nlc.hu
Sztárok
Agyműtétje után elhagyta Magyarországot: erre a gyönyörű helyre utazott el Keresztes Ildikó

Agyműtétje után elhagyta Magyarországot: erre a gyönyörű helyre utazott el Keresztes Ildikó

Mesés helyre utazott kikapcsolódni az énekesnő, aki egy igencsak megterhelő időszakot tudhat maga mögött.
Keresztes Ildikó

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Keresztes Ildikó, aki februárban egy igen komoly beavatkozáson esett át. Lábadozási idejének leteltével azonban majdnem egy napon át repült egy csodaszép szigetre. 

Keresztes Ildikó agyában még tavaly novemberben találtak egy háromcentis daganatot, így azonnal meg kellett operálni. A marosvásárhelyi születésű előadóművészt barátnője vitte be az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára mikor erős szédülésre és hányingerre panaszkodott. A vizsgálatok végül megállapították, hogy egy háromcentis tumor van a homloka mögött, így elkerülhetetlen volt számára a műtét. Minderről azonban pár nappal ezelőtt nem beszélt, csak akkor szólalt meg, amikor már testileg és lelkileg is elég erősnek érezte magát hozzá. 

A megpróbáltatások után a Máté Péter-díjas énekesnő repülőre ült és meg sem állt a Karib-tenger gyöngyszeméig, Arubáig. A boldog pillanatról pedig saját közösségi oldalára is posztolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top