nlc.hu
Sztárok
Romantikus utazásra indult a nemrég újra egymásra talált Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Romantikus utazásra indult a nemrégiben újra egymásra talált Kucsera Gábor és Tápai Szabina

Romantikus utazáson járt a nemrégiben újra egy párként debütáló Kucsera Gábor és Tápai Szabina.

A Kucsera-Tápai házaspár Hajdú Péter műsorában jelentették be, hogy újra egy párt alkotnak. Erről pedig maga a műsorvezető sem tudott semmit, azt azonban érezte, hogy alakulhat valami a két fél között és jó úton haladhatnak afelé, hogy kibéküljenek. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Tápai Szabina és Kucsera Gábor  (Fotó: Nagy Zoltán)

„Kucsera Gábor mindvégig nagyon szépen beszélt Szabináról. Bevallom az utolsó etapnál már őszintén azt kívántam, hogy valamikor a közeljövőben, ők ketten kibéküljenek. Azt éreztem, hogy jó úton járnak és valami már folyamatban van, de arról lövésem sem volt, hogy már újra együtt is élnek” – árulta el  Hajdú Péter.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor tavaly igencsak viharos körülmények között jelentették be, hogy elválnak. Bár a világbajnok kajakozó azt is elárulta már a nagyvilágnak is, hogy megcsalta Szabinát, a sportolónő mégis visszafogadta őt az életébe. Ez talán nem is csoda, hiszen Szabina és Gábor három gyermek büszke szülője, a kajakos pedig egyébként már a karácsonyt is családjával töltötte a szakítás bejelentése után. 

Az új fejezetről így nyilatkozott pár hete a sportoló:

„Mindig megírtuk a papírokat, de sosem tudtuk beadni. Soha nem tudtuk rászánni magunkat. Könnyű vagdalkozni és egymás fejéhez vágni mindent, de amikor tényleg oda kerül a dolog, megremeg a kéz, pedig már teljesen másban voltunk mind a ketten, elmentünk egymás mellett. A mi kapcsolatunkra mindig az volt a jellemző, hogy sosem akartuk egyszerre, mindig a másik akarta épp jobban” – vallotta be.

Romantikus utazásra indultak

A békülés bejelentése után úgy tűnik egy kis romantikára is vágyott a sztárpár, ugyanis Olaszországba vették az irányt. A páros Milánóból posztolt egy rövidebb videót Szabina Instagram-oldalára, melyen jól látható, hogy óriási az összhang a szerelmesek között, akik nagyon élvezik egymás társaságát, kézen fogva járnak-kelnek a gyönyörű házak között. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top