nlc.hu
Sztárok
Mától kapható Szoboszlai Dominik mekis menüje

Saját menüt kapott Szoboszlai Dominik a McDonald’s-tól, mától kapható is az összeállítása

A világklasszis sportoló lett a McDonald's új reklámarca, akinek kedvenc menüjét bárki kikérheti magának, méghozzá nem is akármilyen zacskóban!

A McDonald’s május elején jelentette be, hogy hamarosan érkezik hozzájuk a “Szoboszlai menü”, amely a futballista kedvenc fogásait tartalmazza majd. A nagy hírt beharangozó videó után azonban rengeteg emberben ott ragadt a kérdés, hogy vajon mit is fog tartalmazni a Liverpool játékosa által összeállított menü. 

A pár nappal ezelőtt közzétett reklámban ugyanis az látható, hogy egy gigantikus méretű elviteles mekis zacskó – Domi mekis kedvence felirattal – lebeg a Duna felett egy helikopterre ráerősítve. 

@mcdonaldshu

A Domi Mekis kedvence menü június 4-től az éttermeinkben.

♬ eredeti hang – Meki® - Meki®

Mit tartalmaz a menü?

Nem kellett sokat várni és ki is derült, hogy mit tartalmaz a menü, amiben egy kis csavart is felfedezhetnek a szemfüles mekizők. 

„Dominik korábban itthon még nem forgalmazott szószok közül is választhatott, így csak a „Domi Mekis Kedvence” összeállításban egy újdonsággal is találkozhatnak a rajongók” – írta meg a Vg.

Domi Mekis kedvence egyébként:

  • egy 100 százalékos Magyarországról származó csirkemellfilével készült, ropogós bundájú McCrispy-szendvicsből,
  • egy közepes méretű sült burgonyából,
  • egy csilis-majonézes szószból és
  • egy nagy pohár vaníliaízű shake-ből áll.

Nem kell azonban aggódniuk azoknak sem, akik az epres shake-et például jobban kedvelik, mint a vaníliásat. Az étterem közleménye szerint ugyanis más ízben is kérhető a menü mellé a fagyiital. Sőt, akik sietnek azoknak egy csapatkapitányi karszalagot idéző, limitált ideig elérhető kiegészítő is jár a menühöz.

„A bejelentés óta sokan kérdezték tőlem, hogy honnan jött ez az együttműködés. Miután felmerült a lehetőség, jó érzéssel töltött el, hogy a Mekivel dolgozhatok együtt, hiszen a márka már gyerekkorom óta az életem része. Egy sikerélmény, elért jobb eredmény után sokszor a Mekibe mentünk azt megünnepelni. A profi sportolói karrier persze sok lemondással jár, így az étkezéssel kapcsolatban is vannak szabályok, de azért szerencsére mi, futballisták is színesíthetjük alkalmanként az étrendünket” – monda Szoboszlai, akinek gyönyörű barátnőjét ide kattintva tekintheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top