nlc.hu
Sztárok
Börtönbe vonul Manuel, a The Voice egykori coacha

Börtönbe vonul Manuel, a The Voice egykori coacha

Most egy darabig nem fog koncertezni a 23 éves rapper.

Megdöbbentő bejelentést tett közösségi oldalán Manuel (Gödöllei Emánuel). A 2019-es X-Faktor felfedezettje – aki a 2023-as The Voice-ban már coach-ként bizonyított – fogházba vonul ma.

“Holnaptól eltűnök pár hétre, mert meg kell kezdenem a rám kiszabott, közel 1 hónapos szabadságvesztést fogházban egy régi ügy miatt” – közölte rajongóival a 23 éves rapper, aki röviden kitért arra is, miért ítélték fogházbüntetésre.

Manuel,

Manuel a 2023-as The Voice-ban – Fotó: Sajtóklub

“2017-ben letartóztattak engem és pár barátomat egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége. Azért árnyaltabb a sztori, szóval ha kijöttem (lehet) adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban” – magyarázta röviden Manuel, akinek egyébként van egy “elvarratlan ügye”. 

2017 októberében két barátjával kirabolta a Noé Állatotthon Alapítvány adománygyűjtő perselyét, amiben 60 ezer forint körüli összeg volt. Az énekes ugyan kifizette a kirótt büntetést, azaz a 20 ezer forintot, de a mai napig nem dolgozta le az 50 óra közmunkát. Most, a fogházbüntetés megkezdése előtt ezzel kapcsolatban is bejelentést tett a közösségi oldalán: piacra dobott egy pólót, amelynek a bevételét a Noé Állatotthonnak ajánlotta fel.

A pólókat először poénból csináltam szűk körben barátoknak, viszont szerintem jót mennek, szóval végül úgy döntöttem, droppoljunk és a bevétel rám eső részét teljes mértékben a Noé Állatotthon Alapítványnak ajánlom fel” – írta posztjában.

Manuel bejelentésére számos zenészkollégája is reagált: “Várunk ki tetyi!” – üzente Marics Peti, “Kitartást tesó! Várunk vissza” – írta Alee, BSW Meklód és Mihályfi Luca pedig piros szívecskékkel biztosította a rappert a támogatásukról és a szeretetükről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top