nlc.hu
TV-sztárok

Manuel nem akart indulni az X-faktorban

Manuel eredetileg nem is akart indulni a tavalyi X-Faktorban

A 2019-es év legmegosztóbb zenei személyisége az eredeti terv szerint csak idén mutatta volna meg magát.

Bár a 2019-es X-faktor tehetségkutató versenyét nem ő nyerte, Manuel így is győztesnek érezheti magát: ahogy cikkében a Blikk rámutat, a fiú zenei klipjeit tízmilliós nagyságrendben tekintik meg, ráadásul a gyümölcsözik az együttműködése Bye Alexszel is.

„A legfőbb oka, hogy 2019-ben és nem 2020-ban mentem az X-faktorba, hogy akkor volt egy nagyon sz*r melóhelyem. Már bele voltam fáradva, hogy másfél évem autómosókra ment el, meg fel sem tudnám sorolni, annyi helyen dolgoztam” – idézi a lap Manuelt, aki ezután döntötte el, hogy kezdeni akar valamit az életével.  

A tavalyi év alighanem legmegosztóbb személyisége a kritikákkal kapcsolatban elismerte, az elején tényleg nem kezelte valami jól őket. „Én alapból sem kezeltem soha jól, hogy kritikát kaptam mástól, főleg amúgy, ha tudtam, hogy nekem van igazam, úgyhogy kellett egy pár hónap, amíg ezt így meg tudtam szokni.”

Olvass még többet Manuelről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top