nlc.hu
Sztárok
Meghitt fotón osztotta meg örömét Dukai Regina

Meghitt fotón osztotta meg örömét Dukai Regina

Családjával együtt tölti az időt a modell Olaszországban, ahonnan több megható és kedves fényképet is posztolt.

Dukai Regina tudatosan óvja magánéletét a nyilvánosság elől, igaz mindez interjúira és közösségi oldalán megjelentett tartalmaira is. Gyermekéről csak nagyon ritkán tesz közzé fényképet és olyankor is gondosan ügyel rá, hogy arcából semmi ne látszódjon. Ezúttal sem tett kivételt, a kicsinek mindössze a feje búbja látszik az egyik fotón, egy másikon pedig kedves mosolya. Az viszont egyértelmű, hogy a családi kirándulás  meghitten és jókedvűen zajlik.

Regináék a jelek szerint Siennában élvezik a szép időt, ahová nem csupán hármasban, hanem Regina édesanyjával együtt érkeztek. Egy néhány nappal ezelőtti posztjából pedig az is kiderül, hogy nem ez volt az utazás első állomása, és hogy tartogatott a modell számára kihívásokat. „Május és június hónapban többször léptem/lépek túl azon a komfortzónán, amin belül éveken keresztül kényelmesen mozogtam. Nagyon-nagyon ritkán utazom külföldre a családom nélkül, most mégis elrepültem Franciaországba egy üzleti partneremmel, ahonnan fantasztikus élményekkel távoztam, aztán útra keltünk Olaszországba Oliviával együtt, hogy részesei lehessünk a barátaink életének egyik legszebb pillanatának, pedig ettől is rettegtem, hiszen Olivia nem a legnagyobb rajongója az autózásnak, de mégis fantasztikusan viselte az ide vezető utat. Bár az étkezés kicsit nehezen megy, mert annyi új információ van számára, hogy inkább menetben van, eddig mégis úgy tűnik, hogy sokkal lazábban veszi az akadályokat, mint én. Hamarosan az első közös repülés is eljön majd, ami szintén feladja nekem a leckét, de bízom benne, hogy ezt is csak én aggódom túl. Szóval néha nagyon jó leküzdeni a mumusokat, mert így hatalmas új élményekkel lehetünk gazdagabbak. Bár sosem voltam és már szerintem nem is leszek az az “egyszer élünk, vágjunk bele” típus, azért dolgozni fogok magamon, hogy Olivia ne vigye tovább az én félelmeimet” – tárulkozott ki akkor érzéseiről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top