nlc.hu
Sztárok
Először beszélt kubai párjáról Lakatos Márk

Először beszélt kubai párjáról Lakatos Márk

Elárulta a stylist, mivel vette le őt a lábáról Alain.

Rátalált a szerelem Lakatos Márkra, egy kubai fiatalember rabolta el a 49 éves stylist szívét. Januárban, egy kubai út során ismerkedett meg a havannai szakáccsal, Alainnel, aki a főzőtudományával is levette a lábáról. Mint a Blikknek elárulta, egy szórakozóhelyen találkoztak, majd másnap ellátogatott Alain munkahelyére, ahol istenien finom ételeket evett. Márciusban visszatért az országba, és együtt töltötték az idejük nagy részét, most pedig Alain érkezett Magyarországra hosszabb időre.

Lakatos Márk,

Lakatos Márk egy kubai férfiba szeretett bele – Fotó: Sajtóklub

Még sosem járt Magyarországon, ezért én leszek az idegenvezetője” – mesélte a bulvárlapnak Lakatos Márk, aki nem tervez előre, és nem is aggódik azon, hogy mit hoz számukra a jövő. 

“Nem gondolkodom azon, hogy fogunk távkapcsolatban élni. Egyelőre élvezzük az együtt töltött időt és nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában. Remekül megértjük egymást” – vallotta be a stylist.

Lakatos Márknak egyébként az első szerelme egy, ma már közismert médiaszereplő és családapa volt. Minderről 2020-ban beszélt a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában. Mint kiderült, vele élte meg élete első szexuális élményét a stylist. „Nem árulom el a nevét, mert ő azóta egy közismert médiaszereplő. (…) Ma már gyerekei vannak, heteroszexuálisként él, neki ez egy kaland volt” – mesélte akkor Hajdúnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top