nlc.hu
Sztárok
Rácz Jenő: Minden este tripla teltházunk van

Rácz Jenő: Minden este tripla teltházunk van

Igazságos vezetőnek tartja magát Rácz Jenő, aki megpróbálja minden emberből kihozni a maximumot. Az étterme pedig nem is mehetne jobban.

Rácz Jenő étterme, a Rumour egy évvel a nyitás után már Michelin-csillagot kapott, ami bár jó hír, a tulajdonost nem feltétlenül a díjak motiválták, amikor éttermet nyitott. A séf szerint a Michelin-csillag haszna leginkább az, hogy ez egy olyan pecsét, ami garantálja, hogy azon a helyen nem fogsz rosszat enni – mesélte Rácz az rtl.hu-nak.

Rácz Jenő

Rácz Jenő épp nem főz (fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

A séf elmesélte, hogy igazságos vezetőnek tartja magát, aki kihozza a maximumot az embereiből.

Azoknak, akik meg tudnak felelni ennek a rendszernek, a csillagokat is lehozom.

Beismerte, néha azért ő is hibázik, van, hogy elpattan nála a húr, de emberek, nem pedig robotok dolgoznak nála, szóval ez benne van. Vezetőként egyébként azt is tudnia kell, mikor és hogyan lépjen fel.

Ma már nemcsak a fogások kitalálására és elkészítésére kell energiát fordítani, náluk nagy hangsúly van a social media felületeken is, ugyanakkor egyáltalán nem panaszkodhat. Az étterme iránt hatalmas az érdeklődés, minden este tripla teltházuk van.

Semmilyen változtatást nem kívánok, csak azt, hogy menjen így tovább

– mondta a séf.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top