nlc.hu
Sztárok
Kibékült egymással Géczi Bea és Szegedi Fecsó

A heves szakítás után kibékült egymással Géczi Bea és Szegedi Fecsó

Megbeszélték a problémáikat, így újra egy párt alkot Szegedi Fecsó és Géczi Bea.

Korábban mi is hírt adtunk róla, hogy döbbenetes bejelentést tett közösségi oldalán Géczi Bea, miszerint külön válnak útjaik Szegedi Fecsóval. A hír óriási sokként ért mindenkit, hiszen Bea pár hete adott csak életet második közös gyermeküknek. Úgy tűnik azonban, hogy elszálltak felőlük a viharfelhők és sikerült megbeszélniük a dolgokat.

A heves szakítás után kibékült egymással Géczi Bea és Szegedi Fecsó

A problémák akkor kezdődtek amikor Fecsó egy hölgykoszorúban posztolt magáról A Fort Boyard forgatási helyszínére igyekezve a repülőből, tettét pedig Bea rendkívül sérelmezte. Az erről szóló posztját azonban egy idő után levette, azonban később egy újabb beszédes posztot tett közzé, melyben arról írt, hogy Fecsónak a bulizás és a piálás fontosabb, mint a saját gyermekei.

“Kedves mindenki! Fecsóval külön válnak az útjaink… sajnos a buli pia fontosabb neki, mint a gyerekei. Itthon vagyok a hat hetes babánkkal, aki kórházból jött haza…. de apucinak fontosabb volt lejáratni! Lehet engem bántani, de sose hagynám ott a hat hetes gyerekem. És még büszkén posztolgatok boldogan.. Melyik szülő tud ilyenkor nevetni?? Jól érezni magát? Aki képes elutazni és itt hagyni a 6 hetes babáját aki 1 hétig kórházban volt és még le is járat… az viselje a következményeit! A gyerekek az elsők, bármi is történjen!! De Fecsó, te érezd jól magad, amíg a beteg fiaddal itthon szenvedek! Nem kívánom azt senkinek, amit az elmúlt hetekben átéltem! Apuci meg egyszer bejött a kórházba a hat nap alatt. Volt már dolga biztos…” – írta akkoriban a közösségi oldalára.

Az üzletember hét elején visszatért a Fort Boyard erődjéből, ám lapunknak a hét elején nem kívánt reagálni a botrányra. Kedvese, Bea azonban csütörtökön jó híreket közölt a Blikk-kel, Fecsóval rendezték a soraikat.

Hazaért, mindent megbeszéltünk, béke van

– üzente a lapnak Géczi Bea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top