nlc.hu
Sztárok
George Clooney felháborodott

George Clooney-nak most lett elege, hogy támadják a feleségét

George Clooney felháborodottan hívta a Fehér Házat.

George Clooney állítólag dühös Biden elnökre és adminisztrációjára az izraeli-Hamász háború kezelése miatt – és ezt egy nem túl barátságos telefonhívásban tudatta velük.

férfi és nő

George kiállt Amal mellett (Fotó: Getty Images)

A múlt hónapban az Oscar-díjas színész feltárcsázta a Fehér Házat, és beszélt Biden egyik vezető segítőjével, Steve Ricchettivel, és panaszkodott neki, hogy az amerikai elnök bírálta a Nemzetközi Büntetőbíróságot (ICC) amiatt, hogy elfogatóparancsot adtak ki Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök ellen– írja a Washington Post.

Clooney nagyon feldúlt volt, mert felesége, az emberi jogi ügyvédként dolgozó Amal Clooney is szerepet játszott az ICC azon erőfeszítéseiben, hogy kiadják az elfogatóparancsot. A színész felháborítónak nevezte a Biden-kormány fellépését, főleg, hogy az elnök szankciókat helyezett kilátásba az idézés miatt.

A TMZ.com sietve hozzátette, hogy Clooney egy megrögzött demokrata, aki támogatja Bident a 2024-es elnökválasztási versenyben republikánus ellenfelével, Donald Trumppal szemben. A színészu  állítólag részt vesz egy adománygyűjtő vacsorán Biden elnök javára a jövő héten Los Angelesben, Barack Obamával és Julia Robertsszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top