nlc.hu
Sztárok
Kim Kardashian a fürdőszobába menekül a gyermekei okozta káosz elől

Kim Kardashian a fürdőszobába menekül a gyermekei okozta káosz elől

Alaposan betelt a pohár Kim Kardashian-nál, akit gyermekei viselkedése kerget sokszor az őrületbe. Nemet mondani ugyanis nem tud nekik és ebből van a baj.

A celebanya a Kardashians reality legújabb részében vallott arról, hogy hogyan viszonyul a gyerekneveléshez és mit tesz akkor, ha lurkók hisztizni kezdenek. Mint mondta, van még miben fejlődnie, már ami az anyaság kérdését illeti.

Alaposan betelt a pohár a celebnőnél (Fotó: Getty Images)

Alaposan betelt a pohár a celebnőnél (Fotó: Getty Images)

Kim Kardashian nem tagadja, hogy az anyaság nem mindig egyszerű. Sorozatában egy barátjával folytatott telefonbeszélgetés során azt is elárulta, hogy volt már példa arra, hogy gyermekei hisztije elől a fürdőszobába menekült, hogy egy kis nyugalma legyen. Történt ugyanis, hogy Kim egy fontos Zoom hívásban volt, amikor gyermekei zajongani, hisztizni és ordibálni kezdtek. Mivel azonban nem egy szigorú anya, így nem tudta megfékezni őket, hiába kívánja azt, hogy bárcsak olyan szigorú anya lenne, mint testvére, Khloé. Így hát maradt az, hogy magára zárta a fürdőajtót előlük. 

A celebnő elárulta, hogy az egész jelenet olyan volt számára, mint egy valóra vált rémálom. Véleménye szerint azért szabadulhat el sokszor ennyire a helyzet náluk, mert túl engedékeny anyuka. Engedékenységének oka pedig nem más, hogy nem akar sírást és hisztizést hallgatni, így inkább mindent megtesz annak érdekében, hogy gyermekei hamar egyensúlyba kerüljenek. 

Azt sem tagadta a beszélgetés során, hogy véleménye szerint azért is tudja ennyire nehezen kezelni ezeket a helyzeteket, mert egyedülálló anyaként sokkal nehezebb dolga van. És bár minden egyes helyzetben ott akar lenni gyermekei mellett, most úgy érzi, elfogyott a türelme… Talán ezért is fogyott annyit mostanában?

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top