nlc.hu
Sztárok
Nyertes Zsuzsa úgy akar élni minden egyes napot, mintha az utolsó lenne

Nyertes Zsuzsa úgy akar élni minden egyes napot, mintha az utolsó lenne

Nagyon megviselte Tompos Kátya halála.

Nyertes Zsuzsának az egyetlen lánya esküvője, amit múlt héten tartottak Balatonon, egy igazi mérföldkő az életében. A 65 éves színésznő bevallotta a Borsnak, mindent megtesz annak érdekében, hogy még több ilyen mérföldkőnek lehessen részese.

Nyertes Zsuzsa

Nyertes Zsuzsa a Szerencsekerékben – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó (2024.03.01.-i adás)

Szeretnék még sokáig itt lenni a szeretteimnek és szeretném, hogy ők is velem legyenek, amíg csak lehet” – mondta el Nyertes Zsuzsa, akit teljesen megrendített Tompos Kátya tragédiája.

“Már retteg az ember megnézni a híreket a mai világban. (…) Az, hogy az élet milyen rövid, és hogy kinek mennyit ad, teljesen kiszámíthatatlan” – osztotta meg a gondolatait a bulvárlappal a színésznő, aki a mindennapok megélésének a fontosságát hangsúlyozza. “Az a legfontosabb, hogy a mindennapjainkat valóban úgy éljük meg, mintha az utolsó lenne” – jegyezte meg.

Nyertes Zsuzsa amúgy alaposan megkönnyezte lánya esküvőjét: amikor először meglátta Zsuzsót a menyasszonyi ruhájában, a könnyei teljesen elmosták a sminkjét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top