nlc.hu
Sztárok
Palvin Barbi most fürdőruhás fotójával bizonyította be, hogy miért ő az egyik leggyönyörűbb nő a világon

Palvin Barbi most fürdőruhás fotójával bizonyította be, hogy miért ő az egyik leggyönyörűbb modell a világon

Palvin Barbi szépsége felől nincs kérdés, a modell bájos arca azonnal elvarázsolja az embereket, de varázslatos alakja sem hagy semmi kivetnivalót.

A modell egy rafinált bikinit töltött fel közösségi oldalára, amelyben megvillantotta fantasztikus alakját is! Kétségtelen, a trendi bikini elképesztően jól áll Palvin Barbinak, aki sokáig volt a Victoria’s Secret egyik arca is, így már biztosan hozzászokott ahhoz, hogy lengébb öltözékben fotózzák. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Nagyszerűen fest

A fotón Barbi egy zöld, arany kiegészítőkkel feldobott bikinit visel, amelynek színe abszolút passzol a modellhez, aki nem csak bikiniben vagy fehérneműben, de estélyiben is mindig ragyog. A bejegyzés óriási sikert aratott a közösségi médiában, sokan a látványos fürdőruha választását dicsérték, míg mások a modell fantasztikus alakjától voltak elájulva. Barbi ugyanis olyan elképesztő homokóra alakot, darázs derekat és kockás hasat villantott, hogy a legtöbb nő biztosan alaposan irigykedik is miatta így, a bikiniszezon előtt. 

Mindezek mellett nem tudunk elmenni a modell leheletnyi sminkje mellett sem, ami pont annyira emeli ki szemeit és csodás arcéleit, amely még leginkább egy ˝no make-up˝ (smink nélküli) hatást kelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top