nlc.hu
Sztárok
Rá sem lehet ismerni Fásy Zsüliettre

Rá sem lehet ismerni Fásy Zsüliettre – fotó!

Óriási átalakuláson ment keresztül az elmúlt időszakban Fásy Ádám lánya, Fásy Zsüliett.

Fásy Ádám nagyon büszke lehet lányára, Zsüliettre, aki nemcsak hatalmas fogyásával bizonyította azt, hogy mennyi kitartás és akaraterő van benne, hanem azzal is, hogy már a harmadik diplomáját vehette át. Zsüliett úgy tűnik az életében történt rengeteg pozitív élmény hatására teljesen kivirult, legújabb fotóján szinte rá sem lehet ismerni a csinos 26 éves lányra. 

(Forrás: @fasyzsuliett / Instagram)

(Forrás: @fasyzsuliett / Instagram)

Zsüliett legfrissebb fotóján – amelyet Facebook oldalára töltött fel -, ugyanis gyönyörű arcélekkel, dús ajkakkal, nagyszerűen beszárított frizurával és egy vagány szettben látható, amint éppen egy autóban ül, a mesés Abu Dhabi városában. Átalakulását nem tudták szó nélkül hagyni a kommentszekcióban sem, kommentelője gyönyörűnek írta le a fiatal hölgyet.

Elképesztő formában van

Fásy Zsüliett gyerekkorától kezdve súlyproblémákkal küzdött. Az évek során különböző diétákkal próbálta meg leküzdeni a súlyfelesleget, azonban a kilók sokszor visszacsúsztak. Az áttörést teljes életmódváltással tudta elérni, aminek eredményeképp 50 kilótól sikerült megszabadulnia.

„Amióta lefogytam, sokkal többen keresik a társaságomat. Ez egy picit elszomorít, mert csak külsőre változtam, a személyiségem nem. (…) Nemcsak az udvarlókat, a barátnői közeledést is fenntartással fogadom” – vallotta be korábban Fásy Ádám lánya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top