nlc.hu
Sztárok
Kínos titkokat árult el a sztárokról a celebstylist

„Gyakran elborzasztanak a fehérneműk, mert nem tiszták” – Kínos titkokat árult el a sztárokról a celebstylist

Túltolt önbarnító, telefonfüggőség, szennyezett fehérnemű, másnaposság vagy épp egy bizos ásványvízmárkához való ragaszkodás – csak néhány, amit elárultak.

Sztárok stylistjának lenni valódi álommunkának tűnhet, ám a glamúros kulisszák mögött jócskán rejtőznek kellemetlenebbnél kellemetlenebb titkok. Néhány ilyet tárt fel a The Sunnak név nélkül nyilatkozó divatszakember, aki számos hírességgel dolgozott már együtt. 

A legrosszabb

„Az emberek kíváncsiak arra, hogy ki volt az a celebritás akivel a legrosszabb volt együtt dolgozni valaha. És bár akadt néhány, azonban egy nagyon sikeres banda női tagja kiemelkedik közülük – mesélte a stylist. – Egy reklámfotózáson voltunk, és ő volt a márka arca, amellyel dolgoztunk. Tudta jól, hogy ezt a bizonyos nadrágot kell viselnie, de valahányszor kimentem a szobából, levette, és valami mást vett fel. Amikor megkértük, hogy hagyja abba, olyan dührohamot kapott, hogy becsapta az ajtót, és odacsípte a fejemet. Ekkor álltam a legközelebb ahhoz, hogy elveszítsem a hidegvérem.”

Ugyanezen a fotózáson a szóban forgó sztár addig nem volt hajlandó folytatni a munkát, míg nem szereznek neki Evian ásványvizet, más márkával ugyanis nem érte be. Azonban a helyszínen nem volt olyan bolt, ahol árultak volna ilyet. 

„Szerencsére találtam egy Evian palackot a szemétben, és megtöltöttem a mosogatóból. Egy kis édes bosszú volt.”

Fotózás

Illusztráció: Getty Images

A kibírhatatlan realitysztár

A stylist számos valóságshow-kból ismert személyt is öltöztetett, volt azonban közöttük egy, akitől rettegett, mivel tudható volt róla, hogy rémálom, ahogy viselkedik. 

„Minden alkalommal, amikor a forgatáson volt, jelenetet rendezett – attól kezdve, hogy a fodrász- és sminkcsapatot vulgáris szavakkal illette, egészen addig, amíg egy férfimodellt megríkatott azzal, hogy teljesen visszataszító módon bánt vele, káromkodott és lekezelően beszélt vele. De a legdühítőbb dolog az volt, hogy minden egyes alkalommal hazudott a méretéről, így az összes ruha, amit vittünk, kicsi volt rá. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor elment az étterembe a stúdióban, ahol dolgoztunk, minden főételből rendelt magának, majd ráöntötte az egyetlen ruhánkra, ami jó volt. Azt hittem elsírom magam.”

Bébiszitter

A szakember azt is dühítőnek érzi, ha bébiszitternek vagy épp kutyaszitternek nézik. 

„Egy influenszer az egyéves gyermekével jelent meg egy egész napos forgatáson, és semmit sem hozott magával a számára. Se babakocsi, se kiságy, se játék. Semmi. Nem lehetett dolgozni a forgatáson, mert nem akart csendben maradni, így végül egész nap nekem kellett tartanom. Mire hazaértem, már nem éreztem a karjaimat.”

Előfordul

„Az egyik szappanopera színésznőjének egy fotózás alatt jött meg a menstruációja. Nem nagy ügy – előfordulnak ilyen dolgok. De egy bizonyos típusú egészségügyi betétet követelt, és miután azt megkapta, nagyon szűk ruhákat választott, majd a fotózás alatt folyton azt kérdezgette: nem látszanak ki a szárnyaim? Hogy őszinte legyek, én ezt elég viccesnek találtam, bár nem vagyok benne biztos, hogy a forgatáson részt vevő srácok is.”

 Z-generáció

A stylist tapasztalatai szerint a Z-generációs hírességek másként viselkednek, mint a náluk idősebb sztárok.

„Sokkal kevesebbet beszélgetnek, és sokkal inkább a telefonjukra figyelnek. Dolgoztam olyasvalakivel, aki nem tette le a mobilját – egyáltalán nem. Próbáltuk öltöztetni, de ő nem tette le a telefont a markából – mint egy kisbaba, aki nem hajlandó elengedni a játékát.”

A szakember itt legszívesebben kiabálni kezdett volna, ám nem tehette meg. „Mosolyogni kell, alkalmazkodónak kell lenni, és nem szabad elfelejteni, hogy ki a sztár.”

Okostelefon

Illusztráció: Getty Images

Higiéniai problémák

Az egyik popsztár, aki egy tehetségkutató zsűritagja is, hírhedt volt arról, hogy nagy éjszakai bulik után, még az italtól bűzölögve és tisztálkodás nélkül jelent meg a forgatásokon. Ez akkora problémát jelentett, hogy végül a szerződésében kikötötték, hogy tisztán kell érkeznie. 

„Ha már itt tartunk, gyakran elborzasztanak a fehérneműk, amiket a celebek a forgatásokra hoznak. Általában arra kérjük őket, hogy hozzanak magukkal nude színű melltartót és bugyit – és ezek nagyon gyakran nem tiszták. Átadják őket, én pedig azt kívánom, bárcsak vegyvédelmi ruhát viselnék.”

Önbarnító katasztrófa

„Hozzászoktam ahhoz, hogy feltakarítok a hírességek után, és biztosítom, hogy a kölcsönkapott ruhákat makulátlan állapotban vigyem vissza. Egy kis alapozó az inggalléron vagy némi dezodormaradvány nem probléma, várható. Amire azonban nem számítottam, az a valóságshow-sztár, aki egy fürdőruhás fotózáson annyi önbarnítót kent magára, hogy az egész díszletet újra kellett festeni, miután elment. Minden, amin ült, vagy amihez hozzáért, piszkosbarna színűre festődött.”

Fel sem tudott ülni

A szex, a drogok és a rock ‘n’ roll a celebvilág alapkövei, ám a stylistot sok évnyi munka után is meglepi, hogy egyesek milyen felelőtlenek tudnak lenni.

„Vegyük például azt a valóságshow-sztárt, aki a fotózás előtt annyi váliumot vett be, hogy a sminkesnek a földön kellett feküdnie, hogy kifesse, mert nem tudott felülni. Úgy kellett felöltöztetnünk, hogy egy ágyon feküdt, nekem és az asszisztensemnek pedig fel kellett támasztanunk a fotózáshoz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top