nlc.hu
Sztárok
Balogh Edina bikinis fotója azt üzeni: itt a nyár

Balogh Edina bikinis fotója azt üzeni: itt a nyár

A Barátok közt egykori színésznője kihasználta a hétvégi meleget és bikiniben élvezte a medence vizét, amit a követői nagyra értékeltek.
Balogh Edina

Som-Balogh Edina – akárcsak sokan mások – már átadta magát a nyári szezonnak. A színésznő nem olyan rég a gyerekeivel töltött hármasban egy hétvégét Siófokon, és akkor is kipróbálta a jacuzzi vizét, most azonban újabb bikinis-medencés képet posztolt.

Bár sokan aggodalmaskodnak a fürdőruhaszezon miatt, Edinának láthatóan nincs miért izgulnia: tökéletes formában van, köszönhetően annak, hogy az életében hatalmas szerepet játszik a sport. Ráadásul a szezon egyik kedvencét viseli, az állatmintát, amivel csak még izgalmasabb a megjelenése.

A követői egyébként imádják a spontán bejelentkezést, egymást érik a dicséretek a fotó alatt.

Az egykori szépségkirálynő tavaly októberben jelentette be a válását, ami egy hosszú folyamat eredménye volt. A szakítás ellenére azonban számíthat korábbi párjára, ami a gyereknevelést illeti, talán ezért is tűnik mindig olyan kiegyensúlyozottnak a történtek ellenére is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top