nlc.hu
Sztárok
Jakupcsek Gabriella ezért nem hajlandó igent mondani az Ázsia Expresszre

Jakupcsek Gabriella ezért nem hajlandó igent mondani az Ázsia Expresszre

Többször is hívták a kaland-reality-ba, de nem ment. Nyomós oka van rá.

Jakupcsek Gabriella 9 évig tartó együttműködés után intett búcsút anno a TV2-nek, ahová azóta legfeljebb csak egy-egy műsor erejéig tért vissza. Elmondása szerint már nincs rászorulva a tévézésre, és megteheti, hogy csak arra a produkcióra bólintson rá, amit valóban a magáénak érez.

Elárulta, már háromszor visszautasította az Ázsia Expresszben való szereplést. Mint mondja, a TV2 minden próbálkozása hiábavaló, mert nem vállalja –írja a story.hu.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriellát évek óta hiába próbálják szereplésre bírni az Ázsia Expresszben – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A 61 éves tévés meg is indokolta, miért nem hajlandó igent mondani a kaland-reality-re: “Egyrészt nincs olyan ember, akivel kibírnék egy ilyet, másrészt tudod ki stoppolna, meg kéredzkedne be vadidegenekhez!”

Jakupcsek Gabriellának egyébként nemrég jelent meg az új könyve, amelyben a szerelem témáját járta körül 40 felett. A megírásához nem csak rengeteg nő élettörténetét hallgatta meg, hanem egy pszichológus segítségét is kérte azok minél pontosabb értelmezéséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top