nlc.hu
Sztárok
Sebestyén Balázs nélkül indult a mai Balázsék

Sebestyén Balázs nélkül indult a mai Balázsék, a rádiós maga beszélt az okokról

Csupán Ráskó Eszter és Rákóczi Feri volt a Rádió1 stúdiójában.

Sebestyén Balázs nélkül indult a Balázsék ma reggel – írja a Telex. A két műsorvezetőtársa, Ráskó Eszter és Rákóczi Feri elnézéskérések közepette jelentkezett be az éterbe, arra hivatkozva, hogy a későig elhúzódó választási műsor miatt “megcsúsztak”.

Rákóczi Feri, Ráskó Eszter és Sebestyén Balázs - Fotó: Facebook / @Balázsék)

Rákóczi Feri, Ráskó Eszter és Sebestyén Balázs – Fotó: Facebook / @Balázsék)

„Választás volt, választási műsor nézés, választási műsor nézésével való együtt ivás, és ilyenek, úgyhogy ezért kicsit megcsúsztunk, de itt vagyunk. (…) Bocsássatok meg nekünk, vannak ilyen reggelek, még Sebestyén Balázs is elaludhat” – magyarázkodott Rákóczi a hétfő reggeli adásban. Később kiderült, hogy Sebestyén Balázs úton van, előbb-utóbb megérkezik a stúdióba. 

Mint a portál megjegyzi, a két műsorvezető a választást nem kezdte el részletesen elemezni, mert Sebestyénre vártak, aki végül 7 óra 8 perckor jelentkezett be a műsorba. Bevallotta: éjfélig követte a választási műsorokat, majd lefeküdt, de ötkor felkelt, hogy megnézze az eredményeket, ezután visszafeküdt és emiatt aludt el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top