nlc.hu
Sztárok
Bad Boys akkor és most

Bad Boys akkor és most: Ennyit változtak a rosszfiúk közel 30 év alatt

Most, hogy kijött a Bad Boys – Mindent vagy többet, Will Smith és Martin Lawrence zsarupárosa immár a negyedik felvonás óta szívják egymás vérét.

1994-ben Michael Bay egy zseniális fogással Martin Lawrence-t és Will Smith-t castingolta készülő filmjébe, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?-ba. Egy még zsenibb húzással pedig arra biztatta a vígjátéki háttérből érkező színészeit, hogy bátran improvizáljanak szinte minden jelenetben. Így mikor egy évvel később a rendőrpárosról szóló akcióvígjáték debütált a mozikban, a nézőket azonnal megvették a rosszfiúk (a kritikát nyilván kevésbé). 

Bad Boys

Fotó: InterCom

Ez pedig elég volt ahhoz, hogy Martin Lawrence és Will Smith közel 30 évvel később már a Bad Boysnegyedik részével rukkoljanak elő. Ugyan időközben történt egy rendezőváltás (az Adil & Bilall nevű direktorpáros vezényelte a harmadik és negyedik felvonásokat), de Mike és Marcus újra száguldoznak, lövöldöznek és szájkaratéznak. A Mindent vagy többet alcímű rész június 6-ától látható a mozikban. Alább pedig összehasonlítottuk, mennyit változtak a Bad Boys-sorozat legfontosabb karakterei az évek során. 

Mutatjuk!

will smith
Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top