nlc.hu
Sztárok

Will Smith újra aktív az Instagramon

Többhetes hallgatás után egy nem mindennapi videóval tért vissza az Instagramra Will Smith

A színész a székre felmászva menekült az óriás póktól.

Will Smith hónapokra eltűnt a közösségi médiából, miután az Oscar-gála színpadán egy hatalmas pofont lekevert Chris Rock humoristának, aki feleségén élcelődött. 

Will Smith

Will Smith (Fotó: Getty Images)

Rengetegen felháborodtak a színész viselkedésén, aki később bocsánatot kért, majd az amerikai filmakadémiai tagságáról is lemondott. Azóta Instagram-oldalára sem posztolt, pedig korábban szinte naponta tett közzé bejegyzéseket. Pár hete ugyan megosztott egy videót, amin ismét bocsánatot kért Rocktól és családjától, de a régi posztolós énje még nem tért vissza. Egészen most hétvégéig, amikor egy nagyon mókás videóval jelentkezett. 

A bejegyzésben az látható, hogy egy tarantula merészkedett be a színész otthonába, aki emiatt a széken állva kérte fiát, Trey-t, hogy fogja el a „vadállatot”, hiszen ő fiatal és erős. Végül a két férfi összeszedte a bátorságát. Egy fagyikehellyel és papírral ejtették csapdába a pókot és szabadultak meg tőle. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top