Sztárok

Will Smith Instagramján találkoztak a ’90-es évek sztárjai

A szupersztár imádja a képmegosztó oldalt, a mostani képétől pedig egyből mindenkire rátör majd a nosztalgia.

Azt, hogy Will Smith mennyire rajong az Instagramért, nemrég mi, magyarok szó szerint testközelből tapasztalhattuk meg, hiszen szeptemberben Budapesten ünnepelte a szülinapját, ebből az alkalomból pedig hatalmas bulit is rendezett. 

Most azonban már hazájában tartózkodik, és feltehetően épp dolgozik, az Instájára kikerült fotón ugyanis valószínűleg egy stúdióépület látszik a háttérben. Persze nyilván nem ez az érdekesség a képen, hanem, hogy kikkel pózol az 51 éves színész. 

Will Smith elmúlt 51 éves, de saját bevallása szerint sem érzi a kora súlyát (Fotó: Getty Images)

A kép bal szélén Wesley Snipes látható, akire az elmúlt időszakban ugyancsak rájárt a rúd, ugyanis egy adócsalási ügy miatt 2010-ben börtönbe kellett vonulnia. Szabadulása óta azonban már újra dolgozik, az IMDB-oldala szerint idén egy sorozatban és egy filmben is szerepelt, jövőre és az azt követő években pedig legalább 4 komolyabb produkcióban tűnhet majd fel. 

Smith balján Eddie Murphy pózol, aki tíz gyereke mellett feltehetően felüdülésként éli meg, ha egy stúdióban dolgozhat, többek között az Amerikába jöttem második részén – a filmben feltűnik majd Wesley Snipes is –, illetve a Beverly Hills-i zsaru negyedik részén. Valószínűleg fogytán lehet a pénz a Murphy-birodalomban, utóbbi filmtrilógia harmadik része ugyanis orbitális bukás volt. 

A sort pedig Martin Lawrence zárja, akit a kilencvenes években – és azóta is – számtalan kevésbé erős vígjátékban láthatott a nagyközönség, azonban bizonyára mindenki emlékszik még rá, milyen laza duót alkotott ő és Will Smith az 1995-ös Bad Boys című akciófilmben.

Persze az is lehet, hogy a négy jómadár egy eddig titkolt szuperprodukción dolgozik; ha erről kiderülne bármi, természetesen azonnal megírjuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top