nlc.hu
Sztárok
Egy föld alatti bunker is helyet kap Kylie Jenner új luxusotthonában

Egy föld alatti bunker is helyet kap Kylie Jenner új luxusotthonában

Kylie Jenner hamarosan átveheti új otthonát, amely a szó szoros értelmében minden hájjal megkent. A 15 szobás ingatlan ugyanis egy bunkert is rejt magában.

A 26 éves milliárdos híresség otthona három éven keresztül készült, ami nem is csoda, hiszen óriási ingatlanról van szó. Kylie Jenner 1600 négyzetméteres, modern farmházát a legjobb kanadai építész, Richard Landry tervezte egy másfél hektáros telken, amely a legnagyobb Hidden Hillsben. A pletykák szerint pedig a ház nem akármilyen lesz, ugyanis úgy tudni, hogy 15 hálószobával és egy föld alatti bunkerrel is rendelkezni fog. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Tökéletes biztonság

A ház a luxus és a kényelem mellett egészen praktikus is. Úgy tudni, hogy a kertrendezők hatalmas növényeket fognak a ház köré telepíteni, hogy megfelelő rejtőzködést biztosítsanak vele a Kardashian-klán tagjának és kedvesének, Timothée Chalamet-nek. A hatalmas luxusingatlanba majd az épület alá vezető alagúton keresztül tudnak bejutni autóval és a US Sun szerint még egy földalatti bunker is gondoskodik a család biztonságáról. Persze nem csak praktikus dolgokat álmodott meg házával kapcsolatban a híresség, ugyanis a felülnézetből készült felvételek tanúsága szerint egy hatalmas medence is helyet kap az ingatlan birtokán.

 

Kylie és Travis Scott két közös gyermeke, Stormi és Aire új otthona a Kardashian-család több tagjának házához is nagyon közel van. Főleg anyjához, Kris Jennerhez és féltestvéréhez Khloe Kardashianhoz költözik közel.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top