nlc.hu
Sztárok
Ilyen állapotban van Katalin hercegné

Egy tiktokker kiszúrta Katalint, miközben gyerekeivel vásárolgatott: ilyen állapotban van most a hercegné

Egy tiktokker azt állítja, hogy látta a wales-i hercegnét vásárlás közben. El is árulta, hogy milyen állapotban van most a rákbeteg édesanya.

Katalin hercegnét egy norfolki boltban szúrta ki egy tiktokker, miközben a gyermekeivel, Saroltával és Lajossal vásárolgatott. A hercegné egy ruhaboltban tűnt fel a 9 éves kislánnyal és a 6 éves Lajossal. A hír hallatán azonnal fel is pezsdült az internet világa, sokan ugyanis azt vélték, hogy Katalint nem is Angliában, hanem Amerikában kezelik a rákos megbetegedésével. Véleményük szerint pedig a palota azért nem adott hírt minderről, mert nem szeretnék, ha az alattvalók megtudnák, hogy nem bíznak az angol egészségügyi szolgáltatásban. 

Katalin hercegné

Katalin hercegné (Fotó: Northfoto)

Bár egyelőre nem tudni, hogy mi az igazság, úgy tűnik, a hercegné mégiscsak hazájában tartózkodhat, ugyanis egy tiktokker kiszúrta őt vásárlás közben. A wales-i hercegnét és két gyermekét az internetező június 2.-án látta egy ruhaboltban, az ominózus pillanatról pedig egy videóban is beszámolt. 

Visszaemlékezéséből kiderült, hogy már a bolt előtt hallotta, hogy Katalin hercegné lehet bent az üzletben, azonban eleinte azt gondolta, hogy biztosan csak összetévesztik valakivel a hercegnét. Mikor azonban belépett a helyre, kiderült, hogy igazat mondott az illető, ugyanis saját szemével is megbizonyosodott arról, hogy Katalin van a boltban, aki éppen fizetett, közben pedig kedvesen elbeszélgetett az egyik alkalmazottal, aki egy ˝vigyázzon magára˝ jókívánsággal engedte útjára.

Ilyen állapotban van most a hercegné

A tiktokker azt is elárulta, hogy milyen állapotban van most Katalin

“Mosolyogva beszélgetett a pénztárossal, karcsúnak tűnt, de mindig is az volt! Jól nézett ki.”

Egy másik kommentelő is írta Chessnek, hogy ő is pont ugyanakkor látta ott a hercegnét, egy csíkos felső, blézer és mom farmer volt rajta. Ő is úgy látta, hogy nagyon jól nézett ki.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top