nlc.hu
Sztárok
Nemcsak Meghan Markle-ről, de Harry herceg korábbi barátnőjéről sem volt jó véleménnyel II. Erzsébet

Nemcsak Meghan Markle-ről, de Harry herceg korábbi barátnőjéről sem volt jó véleménnyel II. Erzsébet

A néhai uralkodónőnek határozott véleménye volt Harry herceg korábbi barátnőjéről is. Véleménye szerint ugyanis rossz hatással volt unokájára.

Bár manapság már mindenki az amerikai színésznővel köti össze Harry herceg nevét, azt tudni kell, hogy Meghan Markle előtt már volt egy hosszú távú kapcsolata a hercegnek, méghozzá nem mással, mint Chelsy Davy-vel. Harry 2004-től egészen 2011-ig élt se veled, se nélküled kapcsolatban a lánnyal, akinek a lazaságát szerette a legjobban. 

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Kapcsolatukról és a szakításukról a herceg a Tartalék című memoárjában is mesélt. Soraiban elárulta azt is, hogy II. Erzsébetnek mi volt a véleménye a vagány és szabad szellemű lányról.

Imádtam Chels lazaságát, nem volt bonyolult jellem. Nem érdekelte, mit gondolnak róla mások. Miniszoknyát és magas sarkú csizmát hordott, úgy táncolt, ahogy csak akart, úgy itta a tequilát, mint én, és mindezzel nagyon boldoggá tett engem

– írta meg a herceg könyvében. 

Erzsébet királynőnek azonban – érthető okokból – egyáltalán nem tetszett a lány viselkedése, úgy vélte ugyanis, hogy kicsapongó szellemével rossz hatással van az unokájára. Fenntartásait a kapcsolatukkal kapcsolatban Harry-vel is közölte, akit nagyon elszomorított, hogy nagyanyja nem támogatja a kapcsolatukat. A történet végét pedig már mindenki ismeri.

„Nem tudtam segíteni azon, amit a nagymamám vagy mások gondoltak erről. Az utolsó dolog, amit szerettem volna, hogy Chels csak azért változzon meg, hogy másoknak megfeleljen.” – vallotta meg a herceg, aki lehetséges, hogy édesapaként már azért átértékelte a rengeteg bulizását.

Érdekesség, hogy a herceg a saját esküvőjére is meghívta exét. (Fotó: Getty Images)

Érdekesség, hogy a herceg a saját esküvőjére is meghívta exét. (Fotó: Getty Images)

Az idő elteltével Chelsy is rájött, nincs arra felkészülve, hogy folyamatosan a figyelem középpontjában legyen, és a monarchiát képviselje élete végéig. Így a szakítás mellett döntött.

„Megértettem, hogy a szabadságát rakta az első helyre. Ha nekem is meglett volna erre a lehetőségem, én is így döntöttem volna.” – zárta le a témát Harry.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top