nlc.hu
Sztárok
Rejtélyes férfival kapták lencsevégre Radics Gigit

Rejtélyes férfival kapták lencsevégre Radics Gigit

Az énekesnő egy ideje már a szinglik táborát erősíti, most azonban egy beszédes bejegyzéssel alaposan megindította a találgatásokat.

Radics Gigi tavaly éve egy cseppet sem volt könnyű. Az énekesnő augusztusban jelentette ugyanis be, hogy gyermeke, Bella édesapjával különváltak az útjaik. Mindezek ellenére azonban év végére szinte teljesen egyenesbe jött, belevágott a Dancing with the Stars című műsorba is, ahol rendkívül sok gátlását tudta leküzdeni. 

Radics Gigi

Fotó: Instagram

A fájó szétválást követően sokáig nem nyilatkozott az érzéseiről az előadó, de pár hónapja már úgy fogalmazott, hogy újra vágyik a szerelemre. 

„A lelkem mélyén erre vágyom, hogy valaki szorosan átöleljen, és soha ne engedjen el.

Megszenvedtem a szakítást. Nem így terveztem, és nem is ilyen mintát hozok, a szüleim a legszebb párkapcsolatban élnek, amit valaha láttam. Szerencsére apuék megértők voltak velem, egy szóval sem mondták, hogy maradjak benne valamiben, amiben nem érzem jól magam.

 Mellém álltak, támogattak, ahogy az éneklésben is kislánykorom óta. Nagyon hálás vagyok nekik.”

– árulta el korábban az énekeső. 

Titokzatos férfi mellett kapták lencsevégre

Az énekesnőt legutoljára Baranya Dáviddal boronálták össze, azonban úgy tűnik, tényleg csak találgatások voltak velük kapcsolatban. Ugyanis ezúttal egy férfi mellett kapták lencsevégre, ráadásul a titokzatos férfit meg is öleli. Azt egyelőre nem tudni, hogy csak egy klipforgatás erejéig álltak össze, vagy több is van köztük a titokzatos férfival, de annyi biztos, hogy Gigi most is lenyűgözően fest.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top