nlc.hu
Sztárok
Autóbalesetet szenvedett Sebestyén Katja, a tűzoltók vágták ki a járműből a várandós kismamát

Autóbalesetet szenvedett Sebestyén Katja, a tűzoltók vágták ki a járműből a várandós énekesnőt

A közösségi oldalán számolt be a borzalmas balesetről a kismama, aki a biztonsági övének és a gondviselésnek köszönheti, hogy nem történt komolyabb baj.

A negyedik gyermekét váró Sebestyén Katja a kardiológiáról igyekezett hazafelé, amikor autóbalesetet szenvedett. Szerencsére sérülés nélkül megúszta az esetet, azonban mégis második születésnapjának tartja június 10-ét.

Autóbalesetet szenvedett Sebestyén Katja, a tűzoltók vágták ki a járműből a várandós kismamát

„Napközben Debrecenben voltam kardiológiai vizsgálaton, mert picit rendetlenkedni kezdett mostanában a szívem, szerencsére nem komoly, de ha nem vigyázok, akkor a későbbiekben még lehet komolyabb baj…

Kórházból hazajövet már majdnem hazaértem, amikor jött a baleset és az árokban kötöttem ki, de azt se tudom, hogy hogyan történhetett. Az biztos, hogy a biztonsági övnek köszönhetem azt, hogy nem lett komolyabb baj, sajnos fáj még a tüdőm és a vállam, ahol be voltam kötve. Az öv alját a hasam alá tettem, így a picinek nem lett baja! 

Így legalább nem csapódtam mindenhová a kocsin belül, mert az öv teljesen az üléshez fixált engem.” – írta le a borzasztó baleset részleteit a Facebookon

„Tegnap tudom, hogy egy őrangyal is velem volt! Valamit jelezni akar, mert egy nagyon fura jelet kaptam! Napközben a kardiológián 9199 volt a sorszámom, majd este amikor a mentő bevitt a sürgősségire, ott is 9199-es sorszámot kaptam! Megnéztem a számmisztikát és azt írja, hogy ez egy angyali szám, új életet, új lehetőséget jelent”

– osztotta meg követőivel az énekesnő, posztjához pedig döbbenetes fotókat is csatolt a balesetről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top