nlc.hu
Sztárok
Erdélyi Mónika a Mokka műsorvezetője lett

Erdélyi Mónika a Mokka műsorvezetője lett

Erdélyi Mónika a Mokka konyhájában fogja fogadni a vendégeket, derült ki a szerda reggeli Mokka adásából.

Váczi Gergő hatalmas bejelentéssel készült a Mokka nézőinek. Erdélyi Mónika fogja majd ugyanis hétről hétre fogadni a vendégeket a stúdióból. A nagy hírt szerda reggel közölték a TV2 stúdiójából.

Forrás: Instagram

Forrás: Instagram

Erdélyi Mónika a titkát, a trükkjeit és a tapasztalatait fogja megosztani a Mokka konyhájában arról, hogy hogyan változtatta meg az életmódját és adott le több mint húsz kilót

Hatalmas utat járt be

Erdélyi Mónika hosszú évekig próbált lefogyni, élete egyik legnagyobb küzdelme volt ez. Nem gondolta, hogy végül a TV2 Nagy Ő-je, Jákob Zoli segítségével szabadul meg 20 kilótól. Bár kétségtelen, hogy óriási eredményt ért el, a műsorvezető még nem akar megállni ezen a ponton, így ruhatárát sem cseréli le teljes mértékben. 

„Hogy engem mennyit piszkáltak a túlsúlyom miatt, az valami bődületes! Viszont azt kell hogy mondjam, igazuk volt. (…) Pedig én ducin is szerettem magam” – vallotta meg korábban. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top