nlc.hu
Sztárok
Csak úgy apadnak a kilók Király Viktorról: 110-ről már 87-re lefogyott

Csak úgy apadnak a kilók Király Viktorról: 110-ről már 87-re lefogyott

Elárulta az énekes a fogyókúrás módszereit.

Zavarja Király Viktort, hogy sokan még mindig a huszonéves megasztáros alkatát várják el tőle, pedig 40 évesen édesapaként, férjként szerinte az is normális, hogy időközben hízott. A 110 kiló persze már őt is nagyon zavarta. 

Király Viktor

Már zavarták a pluszkilók Király Viktort – Fotók: (b): Sajtóklub // (j): TV2 / Szerencsekerék – videó

„Sokszor kellett az elmúlt 15 évben fogyókúráznom, mert sajnos jojózom. De olyan, hogy 110 kilóról kellett kezdenem a diétát, még soha nem volt. Ezen a ponton, bevallom, már zavart a súlyom is, de ennél is rosszabb volt tudomásul venni, hogy mindez azért van, mert nincs rendben a lelkem. Tökéletes iskolapéldája vagyok annak, hogy ha az ember elengedi magát, sorra omlik össze minden az életében, de az az igazság, abban a pillanatba hogy elkezdtem kicsit jobban odafigyelni magamra, tényleg minden elkezdett körülöttem újra működni: újra egymást érik a jó dolgok az életemben” mesélte a BEST magazinnak.

Király Viktor 2023 novemberében:

… és 2024 májusában:

Az énekes először csak a bokszterembe tért vissza, ma pedig már heti kilencszer megy konditerembe. Fanatikusan odafigyel az étkezésére is, még nagyjából 7 kilót szeretne fogyni. “Két és fél hónapja, amióta a diétát folytatom, szinte apadnak a kilók rólam. Igaz, fanatikusan csinálom, kalóriát számolok, sokat edzek, de örülök, hogy amit  felszedni másfél évembe telt, azt elég könnyedén sikerült leadnom” – mondta.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Csak úgy apadnak a kilók Király Viktorról: 110-ről már 87-re lefogyott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top