nlc.hu
Sztárok
Kulcsár Edina babapocakja

Megőrültek a rajongók Kulcsár Edina egyre jobban kerekedő babapocakja miatt

Hatalmas már az egykori szépségkirálynő pocakja, aki egy testre simuló rózsaszín ruhában állt a kamerák elé egy eseményen.

Kulcsár Edina Instagram-oldalán  osztotta meg legújabb posztját, amelyen azt láthatjuk, hogy egy feszülős rózsaszín ruhában pózol. Ez a talpig szűk ruha annyira kidobja Edina kerekedő pocakját, hogy a kommentszekcióban hatalmas aktivitást váltott ki az egykori szépségkirálynő. De ez nem is csoda, hiszen Edináról sokan szeretnek véleményt formálni.

Megőrülnek a rajongók: Kulcsár Edina véletlenül megmutatta kisbabáját?

Habár nem ez volt Edina célja a poszttal, sokkal inkább a Miss World Hungary szépségversenyre akarta felhívni a figyelmet, a követőit sokkal inkább izgatta a kismama kerek pocakja.

A kommentek között láthatjuk, ahogy elindult a diskurzus a babáról, hiszen ebben a feszülős ruhában minden jól látszik. Az egyik hozzászólásban azt írják:

Igazi fiús pocak

De van olyan is, aki biztos benne, hogy a kisbaba éppen integetett a fotó elkészültekor:

De édes, ahogy látszik a pici teljesen és a kicsi kezecskéje 🙂 ez a legszebb kép, amit ma láttam!!

Viszont akadtak olyan kommentelők is, akik szerint a kicsi már befordult és az bizony nem a keze a képen:

Formából kivehető, hogy már buksival lefelé van 🙂

Azonban ha figyelmesen elolvassuk, akkor találunk olyan hozzászólást is, mi szerint nem is a kisbaba látszik ott, sokkal inkább csak Edina köldöke. Viszont a kommentháború ezután indult be, hiszen akadtak olyanok, akik inkább a ruhaválasztást kritizálták. Mert úgy gondolták, hogy egy kismamának (főleg ekkora pocakkal) nem illik ilyen feszülős szoknyát magára öltenie:

Nagyon szűk ez a ruha. Tényleg nem szeretnék kritizálni, de egy eseményre ? Mintha meztelen lenne.

Egy dolog azonban biztosan kiderül, ha a kommentek között olvasgatunk. Mindenki nagyon várja már a hírt, hogy Kulcsár Edina bejelentse, ismét anyuka lett. Azonban erre a hírre még egy kicsit várnia kell a rajongóknak.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top