nlc.hu
Sztárok
Molnár Gusztáv fülig szerelmes, hatalmas lépésre szánta el magát

Molnár Gusztáv fülig szerelmes, hatalmas lépésre szánta el magát

Molnár Gusztáv készen áll a boldogságra, amelyet új párjának is köszönhet, akivel nagy terveket szövögetnek a közeljövőben.

Molnár Gusztáv és szerelme életében hatalmas változások jönnek, hiszen a színész és párja úgy döntöttek, összeköltöznek és így folytatják tovább az életüket. A nagy változásokról és a jövőbeli tervekről vallott a Drága örökösök színésze. Gusztáv nem titkolta, hogy az utóbbi időszak nehézségeit, csalódásait követően elhatározta, hogy a kezébe veszi az irányítást, hiszen a környezete számára is be akarja bizonyítani, hogy jó úton halad a gyógyulásban és nem akar visszafordulni az úton.

Molnár Gusztáv fülig szerelmes, hatalmas lépésre szánta el magát

A pozitív változást mi sem bizonyítja jobban, mint hogy bejelentette, összeköltözött a szerelmével, Dorinával, aki mellett végre úgy érzi, megnyugvást talált, illetve az emberi kapcsolatait is újraépítheti. Az elmúlt időszak viszontagságairól és a változásairól most maga a színész nyilatkozott a Blikknek. 

Az interjúban beszámolt arról, hogy pontosan hogy is sikerült neki az életmódváltást elérnie:

 „Beiktattam a sportot a mindennapjaimba, illetve elkezdtem szervezni a saját előadásaimat is: legközelebb például Szlovákiába megyek fellépni, mindemellett a napokban a párommal is összeköltöztünk, ami mindkettőnk számára egy komoly döntés volt, ám úgy éreztük, eljött az ideje, hogy meglépjük ezt. Nyilván az elmúlt három év egy pokol volt, így most egyfajta megnyugvásra vágyom,hogy hétköznapi életet éljek, ezért hatalmas öröm számomra, hogy főzhetek a kedvesemnek, hogy együtt társasozunk, hogy a szó legjobb értelmében nyugodt életet élünk. Nem titok, az utóbbi években a karácsonyt is egyedül töltöttem, ezért most azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy egy nagyobb lakásba költözünk és az ünnepeket már ott töltjük” – nyilatkozta a színész, továbbá hozzátette, hogy az elmúlt időszak nehézségeit most a háta mögött akarja hagyni és végre a  kezébe akarja venni az irányítást.

A színész továbbá nem titkolta azt sem, hogy úgy érzi, hosszú még az út előtte, és tisztában van vele, hogy az embereknek idő kell, míg ismét teljesen megbíznak benne és munkát ajánlanak neki. Úgy fogalmazott: „egy köztes időszakon megyek keresztül”.

Kitért a tévécsatornákra és arra, hogy tudja, még kicsit várnia kell, mielőtt ismét képernyőre kerülhet, hiszen a műsorkészítők teljesen biztosak akarnak lenni benne, hogy felépült. Gusztáv elárulta, az utóbbi időben sokat kísérletezett civil munkákkal is, ám ott is felmerültek problémák:

Az esetek nagy százalékában az történt, hogy miután a munkaadó rájött, hogy az a Molnár Gusztáv vagyok, aki a lapokban szerepel, elutasították a jelentkezésemet arra hivatkozva, hogy túl híres vagyok ahhoz, hogy náluk dolgozzak, mivel ők nem kérnek a médiafelhajtásból.

Molnár Gusztáv kijelentette, nem akarja feladni a művészeti pályát, hiszen neki ez az útja. Hozzátette, végre ismét úgy érzi, készen áll a boldogságra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top