nlc.hu
Sztárok

Molnár Gusztáv új munkája

Költöztetőnek állt az elvonót megjárt színész, Molnár Gusztáv

Új területen próbálja ki magát.

Molnár Gusztáv tavaly augusztusban hagyta el a komlói rehabilitációs intézetet, ahol 265 napot töltött. Miután megküzdött alkoholfüggőségével, új alapokra helyezze az életét. A 37 éves színészt azóta sorra találják meg a színházi lehetőségek, ennek ellenére most egészen más területen próbálja ki magát – tudta meg a Bors.

Molnár Gusztávnak a színpad az élete, de szeretne több lábon állni - Forrás: TV2 / Mokka - videó (2024.04.03.-i adás)

Molnár Gusztávnak a színpad az élete, de szeretne több lábon állni – Forrás: TV2 / Mokka – videó (2024.04.03.-i adás)

Elárulta, egy költöztetői állásra bukkant egy Facebook-csoportban, amire azonnal jelentkezett. A bulvárlapnak meg is indokolta a színész, miért akar mindenképpen más jellegű munkát végezni, mint a színművészet. “Kifejezetten fizikai munkát szerettem volna csinálni! Azt éreztem, hogy vágyom arra az érzésre, amikor este úgy dőlök be az ágyba, hogy csináltam valamit. És egyáltalán nem tartom cikinek a költöztetést” – vallotta be Molnár Gusztáv, aki április utolsó hetében már munkát is vállal az egyik budapesti költöztető cégnél.

A Drága örökösök sztárja korábban már a kertészkedésen is elgondolkodott. A tavasz beköszöntével azzal a gondolattal is eljátszott, hogy kertészeti munkát vállal, mivel már Komlón is megnyugtatta a természet és a növények közelsége.

Mindenesetre úgy érzi, élete most minden értelemben végre egészséges, ami pedig különös jelentőségű újdonság, hogy életében először végre elkezdte megtanulni szeretni önmagát, sőt már a szerelem is rátalált

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top