nlc.hu
Sztárok

Molnár Gusztáv megmutatta barátnőjét

Molnár Gusztáv lerántotta a leplet titokzatos új szerelméről

Egy igazi szépség mellett találta meg a boldogságot.

Molnár Gusztáv mögött kemény időszak áll. A 37 éves színész alkoholproblémák miatt 265 napot töltött az elvónon. A színész fél éve hagyhatta el a kórházat és az elmúlt időszakban látványosan törekedett arra, hogy helyre hozza az életét. Ismét belevágott a munkába, ráadásul a szerelem is rátalált

Molnár Gusztáv

Fotó: Instagram

Belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet” – nyilatkozta januárban a színész. Pár héttel ezelőtt kicsit jobban beavatta a nyilvánosságot magánéletébe és elmondta, mire vágyik igazán. „Nekem kell jól lenni, és nem kapkodni, nem mindent akarni. Most jó dolog, hogy érzek valaki felé valamit, de fél év telt el… Nagyon dolgozom rajta, hogy ne akarjak mindent most azonnal: szerelmet, házat, kutyát, gyereket, fényes karriert és nagyon sok pénzt, hanem örüljek annak, ami van” – fogalmazott, majd hozzátette:

Vágyom arra, hogy legyen egyszer egy kislányom, akit úgy tudok felnevelni, hogy mindennap az élete része vagyok. Nem tudom, lehet, hogy most már van hozzá egy hölgy, akivel talán majd egyszer…

Eddig ugyan óvta kedvesét a kíváncsi szemek elől, a minap hivatalosan is felvállalta kapcsolatát a Facebook-oldalán. A rajongók pedig azonnal elöntötték a kommentszekciót a gratulációkkal, valamint dicsérték Mucsi Dorina szépségét is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top