nlc.hu
TV-sztárok

Molnár Gusztáv új munkája

A rehabot megjárt Molnár Gusztáv valami teljesen újba vág bele

Már a komlói elvonón "belekóstolt" ebbe a munkába.

Mióta megküzdött a súlyos alkoholfüggőségével, Molnár Gusztávot sorra találják meg a lehetőségek. Egyre több megkeresést kap a 37 éves színész, aki eldöntötte, hogy egy egészen más területen is kipróbálja magát, mivel belátta, több lábon kell állni. A Borsnak elárulta, hogy áprilistól kertészkedni fog, mivel már a komlói elvonón is észrevette, hogy nagyon jó hatással van rá.

Molnár Gusztáv

A színészet mellett kertésznek áll Molnár Gusztáv – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó (2024.01.16.-i adás)

Komlón, az elvonón is volt egy kert, amit rendszeresen én gondoztam. Kertészkedtem, sőt kaszáltam is, ami nagyon jó hatással volt rám, megnyugtatott. Ezért találtam ki, hogy áprilistól szívesen vállalok kerti munkákat” – mondta el Molnár Gusztáv. 

Tervei szerint Facebook-csoportokba fog beírni, hogy kertgondozást vállal. “Bárkinek a kertjét szívesen rendbe teszem, így mindenki jól jár” – jegyezte meg.

Molnár Gusztávra amúgy nemrég újra rátalált a szerelem. “Minden egy közös munkával kezdődött. (…) A hölgy nagyon intenzíven foglalkozik az önismerettel. (…) Mindketten útkeresők vagyunk és ezen az úton igyekszünk támogatni egymást. (…) Abban az életszakaszban, amelyben jelenleg tartok, ő a tökéletes társ és az sem kizárt, hogy a jövőnk is lehet közös” – árulta el az új párjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top