nlc.hu
Sztárok

Molnár Gusztáv újra szerelmes

Rátalált a szerelem a rehabot megjárt Molnár Gusztávra: „Minden egy közös munkával kezdődött”

Barátságként indult a kapcsolatuk, szerelem lett belőle.

Újra rátalált a szerelem Molnár Gusztávra. A 37 éves színész – aki élete legnehezebb időszakán van túl, az alkoholbetegsége miatt 265 napot töltött elvonókúrán – a Borsnak mesélt a boldogságáról és az új párjáról.

Molnár Gusztáv,

Újra boldog Molnár Gusztáv, titokzatos hölgy rabolta el a szívét – Forrás: Frizbi TV / Beköltözve Hajdú Péterhez – YouTube – videó

Belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet” – árulta el a jelenleg tüdőgyulladással küzdő Molnár Gusztáv, aki szeretné megóvni a magánéletét, így egyelőre nem fedi fel új kedvese kilétét, azt viszont elmondta, hogy barátságként indult a kapcsolatuk, ám egy idő után szerelembe fordult át.

Minden egy közös munkával kezdődött” – vallotta be. Mint mondja, mindketten érezték, hogy a sorsuk alakulását tekintve vannak átfedések köztük, éppen ezért, nagyon hasonlóan szemlélik a világot. „A hölgy nagyon intenzíven foglalkozik az önismerettel. (…) Mindketten útkeresők vagyunk és ezen az úton igyekszünk támogatni egymást” – mesélte a színész, hozzátéve: „Abban az életszakaszban, amelyben jelenleg tartok, ő a tökéletes társ és az sem kizárt, hogy a jövőnk is lehet közös.

A Drága örökösök egykori sztárja nem titkolja, amikor kijött a rehabról, nehezen indult el újra az élete. Tartott attól is, hogy már nem érdemli meg a szerelmet, ebben azonban tévedett. „Szeretek és érzem, hogy szeretve vagyok” – jelentette most ki boldogan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top