nlc.hu
Egészség

Molnár Gusztáv tüdőgyulladása

Komoly fájdalmakkal küzd Molnár Gusztáv, megszólalt az állapotáról az elvonót megjárt színész

Minden egy szimpla megfázással indult.

Komoly egészségügyi problémával kell megküzdenie Molnár Gusztávnak, aki tavaly – az alkoholproblémái miatt – 265 napot töltött egy komlói rehabilitációs intézetben. A 37 éves színész egyik nap arra ébredt, hogy borzalmasan fáj a mellkasa. Kórházba ment, ahol rossz hírt közölt vele az orvosa.

Molnár Gusztáv

Komoly fájdalmaktól szenved Molnár Gusztáv – Forrás: Frizbi TV / Beköltözve Hajdú Péterhez – videó

A Bors információi szerint tüdőgyulladása van Molnár Gusztávnak, ezért most gyógyszeres kezelésre szorul. A jelenleg Kassán játszó színész elárulta a bulvárlapnak, hogy megfázott és ez lett a vége. “Komoly mellkasi fájdalmaim vannak, de gyógyulok, egy betegség nem a világ vége. Ez semmiség ahhoz képest, hogy az elvonó előtt majdnem meghaltam” – jegyezte meg.

Molnár Gusztáv amúgy 5 hónapja jött ki a több mint egy éven át tartó rehabilitációs programról. 2022 novemberében a színész barátai döntöttek úgy, hogy nem tudják tovább nézni Gusztáv szenvedését az alkoholfüggősége miatt, ezért a Komlón található rehabilitációs intézetbe vitték, melyeknek mind az a célja, hogy a szenvedélybetegeket visszavezesse a függőségmentes, normális életbe. A színész immár jó úton jár a teljes felépülés felé. “Visszakaptam barátokat, visszakaptam saját magamat. Vannak lehetőségeim, vannak emberek, akiket szerethetek. Valamilyen szinten megtanultam elfogadni azt is, hogy engem szeressenek. Hálás vagyok” – vallotta be nemrég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top