nlc.hu
TV-sztárok

Molnár Gusztáv az alkoholizmusáról

Molnár Gusztáv 14 évesen már simán megivott egy fél üveg pálinkát: „Húzóra lement”

Az alkohol tette népszerű sráccá az iskolában a színészt, aki több mint 200 napig volt elvonón.

Molnár Gusztáv négy hónapja jött ki a több mint egy éven át tartó rehabilitációs programról, Komlón volt egy rehabilitációs intézetben. A 37 éves színész a Frizbi TV Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorában vallott az alkoholizmusáról – írja a Bors. Elárulta, hogy 14 évesen megivott egy fél üveg törkölypálinkát, aminek láttán ma már öklendezne.

Molnár Gusztáv kemény időszakot tudhat maga mögött - Fotó: Frizbi TV - Beköltözve Hajdú Péterhez / YouTube - videó

Molnár Gusztáv kemény időszakot tudhat maga mögött – Fotó: Frizbi TV – Beköltözve Hajdú Péterhez / YouTube – videó

Szóval betoltam a fél üveggel, (…) húzóra lement, majd körbenéztem és mondtam, hogy nem érzek semmit. Úgy három órát feküdhettem a tűző napon. Arra keltem fel, hogy hólyagosra égett mindenem. A világomról nem tudtam és három napon át hánytam” – mesélte első lerészegedéséről.

Elmondása szerint az ivászattal vált népszerű sráccá az iskolában: ő lett a házibulik lelke, akitől mindig számítani lehetett egy részeg mutatványra. “Nagyon tetszett, hogy rólam beszélnek, hogy mekkora forma vagyok. A házibulikon bokrokban keltem fel és ezen röhögtek” – emlékezett vissza.

Függőségről, csalódásról és megfelelési kényszerről is beszélt az interjúban Molnár Gusztáv, aki saját magát már 2015-ben alkoholistának tekintette.

Elmondása szerint még az utcán is megállítják, hogy gratuláljanak neki vagy elmondják, mennyire drukkoltak neki. A Drága örökösök sztárját – aki hosszú ideig harcolt az alkoholfüggőségével – már a felkérések is megtalálják: legutóbb Kecskeméten lépett fel egy felolvasóesten. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top