nlc.hu
Életmód

Molnár Gusztáv az elvonóról

Molnár Gusztáv élete legsötétebb időszakáról: „153 napig sírtam, a 154. volt az első, amikor nem”

Rengeteg félelme volt a színésznek, amik végül nem igazolódtak be.

Molnár Gusztáv öt hónapja jött ki a több mint egy éven át tartó rehabilitációs programról. 2022 novemberében a színész barátai döntöttek úgy, hogy nem tudják tovább nézni Gusztáv szenvedését az alkoholfüggősége miatt, ezért a Komlón található rehabilitációs intézetbe vitték, melyeknek mind az a célja, hogy a szenvedélybetegeket visszavezesse a függőségmentes, normális életbe.

Molnár Gusztáv

Fotó: Olajos Piroska

Ma már egy teljesen más ember ült le a Tények Plusszal beszélgetni és bár nem volt könnyű, de felidézte élete legsötétebb hónapjait, amit a 24.hu szemlézett. 

Én arra emlékszem, hogy az első hetekben tényleg így a magány, a kétségbeesés, számoljuk a napokat. 153 napig sírtam, a 154. volt az első, amikor nem. (…) Azt éreztem, hogy jó, oké, fel lehet épülni, vagy meg lehet próbálni meggyógyulni, de minek? Mert hogy én alapvetően Magyarországon többet játszani nem fogok, ugye, az alkoholizmus, az egy stigmatizált állapot. Rád van sütve, hogy az örökre rajtam marad valamilyen szinten, volt egy ilyen félelmem, tehát nem nagyon volt motivációm – magyarázta a színész, aki idővel visszanyerte a reményt és jó úton jár a teljes felépülés felé. – Visszakaptam barátokat, visszakaptam saját magamat. Vannak lehetőségeim, vannak emberek, akiket szerethetek. Valamilyen szinten megtanultam elfogadni azt is, hogy engem szeressenek. Hálás vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top