nlc.hu
Sztárok
Várandós az Exatlon Hungary egykori bajnoka, Busa Gabriella

Gyermeket vár Busa Gabi, az Exatlon Hungary Bajnoka

Örömhír a sportvilágban, ugyanis Busa Gabriella, az egykori Exatlon Hungary Bajnoka első gyermekét várja.

Örömhírt közölt Busa Gabriella, ugyanis az Exatlon Hungary második évadának Bajnoka és kedvese az első közös gyermeküket várják. Hasonlóan, mint az Exatlon másik játékosa, Szabó-Thomka Hanna is.

Jön a baba Busa Gabinál, az Exatlon Hungary bajnokánál

A sportoló a Bajnokok csapatát erősítette a TV2 sport reailty-jében, és olyannyira jól teljesített a műsorban , hogy második évadban ő lett a legjobb női játékos, így akkor 15 millió forinttal lett gazdagabb. A többszörös kick-boksz-világbajnok sportolónő visszatért a képernyőre a műsor negyedik szériájában is, ami az úgynevezett All Star évad volt. Ebben az évben az összes olyan sportoló visszatért, akik kiemelkedő eredményt értek el az Exatlon életében. Ez volt az utolsó magyar széria, és habár Gabi keményen küzdött, és ismét sikerült bejutnia a legjobbak közé a műsor végén, sajnos akkor viszont már nem ő, hanem Szente Gréti vitte el a Bajnoki címet, Gabi pedig a dobogó második helyén végzett. 

 Most viszont más miatt került rivaldafénybe a sportoló, ugyanis Instagram-oldalán jelentette be, hogy gyermeket hord a szíve alatt:

A hatalmas hírre természetesen sok sportoló és a korábbi Exatlon Hungary-s csapattársak is reagáltak. Többek között Kempf Zozo, Jósa Dani, Orbán Olivér és Szente Gréti is. Hogy kislány vagy kisfiú lesz-e a születendő gyermek neme, azt egyelőre még nem tudni.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top