nlc.hu
Sztárok
Marics Peti beszólt a kolléganőjének

Marics Peti nem fogta vissza magát, ezúttal kolléganőjének szólt be

Marics Peti nem bírt magával és ismét beszólt valami csípőset, ezúttal Stana Alexandrának.

Marics Peti ezúttal sem fogta vissza magát és csípős megjegyzést tett a TV2 műsorában kolléganőjének. A Zsákbamacska legutóbbi adásában elég sokat viccelődtek a műsorvezetők, viszont erre senki nem számított. Peti lehet, hogy ezútal túl kemény viccel illette Stana Alexandrát?

Marics Peti nem fogta vissza magát, csúnyán beszólt kollégájának

Marics Peti és Stana Alexandra párosa a legutóbbi Dancing with the Stars évadában debütált. Itt a két fiatal ugyanis együtt táncoltak hétről hétre, így aztán joggal mondhatjuk, hogy kiismerték egymást töviről hegyire. Nem csoda, hogy gyakran poénkodnak egymással, vagy egymáson, ráadásul Marics Petit amúgy sem kell félteni, ha humorról van szó.  A táncos műsor idején a nézők annyira megkedvelték a párost, hogy sokan abban is reménykedtek, hogy a munkakapcsolaton kívül több is lesz köztük.

Azóta eltelt pár hónap, és a nézők ismét egy műsorban láthatják őket a TV2 csatornáján, mégpedig a Zsákbamacska című műsorban. Azonban a legutóbbi adásban a nagy vicceskedésben, Peti kicsit erősebben szólt oda Alexandrának az egyik alkalommal.

A műsor egy pontján Peti Alexandra szexi szettjéről kezdett kérdezősködni:

„Hogy festesz, te cica?”

Erre Alexandra csak annyit felelt:

 „Most nagyon macskásan vagyok.”

De itt nem állt meg a dolog, ugyanis Peti vissza szólt ismét:

 „Csak egy fül hiányzik, mert bajusz az van….”

Ezután viszont a táncos arcára ráfagyott a mosoly, így Peti igyekezett a lehető leggyorsabban finomítani a dolgon, és gyorsan hozzátette, hogy ez természetesen csak egy vicc volt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top