nlc.hu
Sztárok
Ördög Nóra és Nánási Pál 15 éve léptek a reflektorfénybe

Pontosan 15 évvel ezelőtt léptek a nyilvánosság elé Ördög Nóráék – fotó

Ördög Nóra és Nánási Pál szerelme 15 éve töretlen!

15 éve már annak, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál egy párt alkotva jelentek meg a nagyvilág előtt. Azóta bár rengeteg víz lefolyt már a Dunán, kapcsolatuk azonban sziklaszilárd és töretlen.

Pontosan 15 évvel ezelőtt léptek a nyilvánosság elé Ördög Nóráék

Korábban már írtunk arról, hogy Ördög Nóra 20 évesen került az RTL Klubhoz, a Reggeli című műsor gyakornokaként. Hatalmas karriert futott be mindössze pár év alatt, ma pedig már Magyarországon az egyik legnépszerűbb és legfoglalkoztatottabb műsorvezetőként dolgozik. 

A sztárpár mindkét tagja túl volt már egy-egy házasságon, amikor egymásba szerettek. Ördög Nóra akkor még az RTL-nél dolgozott, és tudni lehetett, hogy összejött a fotóművésszel, de soha nem mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt.

Hét hónapig húzták a dolgot, míg végül 2009 júliusában kéz a kézben jelentek meg a Neoton slágerei alapján készült Szép nyári nap című darab premierjén az Operettszínházban. Akkor a lapok azt írták, Nóri valószínűleg óvatos akart lenni, mert egészen addig, amíg papíron egy másik férfihoz tartozott, vélhetően nem tartotta jó ötletnek, hogy új szerelmével járjon el nyilvános eseményekre. 

Nánási Pál 2010-ben vezette oltár elé Ördög Nórát. Két közös gyermekük született: 2013-ban a kislányuk, Mici, akit rá egy évre Vencel követett. 

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top