nlc.hu
Sztárok
Young G elárulta, miért nem ajánlja a gyerekesek mellé a menhelyi kutyákat

Young G elárulta, miért nem ajánlja, hogy menhelyről vigyenek haza kutyát az emberek a kisgyerekek mellé

Young G nem kertelt, elárulta, miért nem ajánlja kisgyerekek mellé a menhelyi kutyákat.

Young G és felesége egy fajtiszta kutyus vásároltak maguknak, ami miatt kaptak hideget-meleget egyaránt az emberektől. A zenész nem érti, hogy miért…

Young G elárulta, miért nem ajánlja, hogy menhelyről vigyenek haza kutyát az emberek a kisgyerekeknekYoung G Béci és felesége, Mészáros Norina kislányukkal és újdonsült kölyökkutyájukkal vendégeskedett a Reggeli stúdiójában. Elmondták, hogy vásároltak egy fajtiszta négylábút, amivel kapcsolatban Tihanyi Péter műsorvezető megjegyezte, a pár kapott is amiatt, mert nem menhelyről szereztek kutyát otthonra.

Young G nem érti a kritikákat ezzel a döntésükkel kapcsolatban, és a műsorban el is magyarázta, hogy ők milyen szempontok alapján választottak kiskedvencet maguknak. Valamint azt is kifejtette, hogy milyen fenntartásai voltak a menhelyi kutyusokkal kapcsolatban.

Én megmondom őszintén, nem tudom, ki ajánlja, lehet, sokan így vannak vele… Én baromira nem ajánlom, hogy menhelyről vigyél haza kutyát a kisgyereknek. Ha nekünk kettőnknek lett volna, nyilván onnan hozzuk. Féltettem volna Rebekát, még csak 3 éves, hogy olyan kutyát, ami erőszak által került oda… sokkal több odafigyelést igényel. Nekünk ez egyszerűbb volt. Ő se egyszerű eset, de sokkal egyszerűbb, mintha menhelyről hoztuk volna

– fogalmazott a rapper az interjúban.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top