nlc.hu
Sztárok
Austin Butler reagált a pletykákra, ő lehetne a következő Jack Sparrow?

Austin Butler reagált a pletykákra, miszerint ő váltaná Johnny Deppet a Karib-tenger kalózaiban

Vége minden találgatásnak, kiderült, ki veheti át Johnny Depp egyik legikonikusabb szerepét? Vajon a rajongók jól tippeltek ezzel a névvel?

Austin Butler reagált a pletykákra, mi szerint ő váltaná Johnny Deppet a Karib-tenger kalózaiban
 

Rajongók ezrei szeretnék, ha Austin Butler lenne az új Johnny Depp. Persze nem szó szerint, csak arra várnak, hogy Butler legyen az új főszereplő A Karib-tenger kalózai filmben.

A színész most reagált a pletykákra, vagyis A Karib-tenger kalózai rebootjában való esetleges szerepvállalásáról, miszerint ő válthatja az A-listás hírességet, aki az elmúlt években inkább botrányaival és perével szerepelt a médiában.

Butler épp a Motorosok című új filmjét népszerűsítette Jodie Comerrel, amikor rákérdeztek nála A Karib-tenger kalózai rebootjára. A színész nagyon meglepődött, hogy ilyen pletykák járnak róla, majd így nyilatkozott:

„Erről még nem hallottam. Imádtam A Karib-tenger kalózait. A gyerekkoromra emlékezetet. Az általános iskolában olyan posztereket kellett készítenünk, amelyek tartalmazták a kedvenc zenéinket és színészeinket. Akkoriban – nem tudom, melyik osztályba jártam, negyedik vagy harmadik lehetett– A Karib-tenger kalózai volt rajta. Nehéz hozzányúlni, mert olyan jól sikerült. Imádtam, amit Johnny csinált” – mondta a színész.

Jerry Bruckheimer, vagyis A Karib-tenger kalózai franchise producere, nemrégiben arról számolt be, hogy két új film is fejlesztés alatt áll. Habár új karaktereket is szeretnének bemutatni, Bruckheimer nem zárkózik el Johnny Depp visszatérésétől sem.

Hogy pontosan mi is lesz a jövőben Jack Sparrow karakterével, azt még sajnos nem tudni pontosan. Így a rajongóknak erre a hírre várniuk kell!

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top