nlc.hu
Sztárok
A szemfülesek találkozhatnak Palvin Barbarával Budapesten!

Budapestre jött Palvin Barbara – íme a látogatás részletei

Tűkön ülnek a rajongók, hiszen Budapestre látogatott a világ egyik leggyönyörűbb és legtehetségesebb modellje, Palvin Barbara.

Palvin Barbara szívében amellett, hogy az otthona, mindig is egy különleges helyet fog elfoglalni Magyarország, hiszen a modell és Dylan Sprouse 2023 júliusában keltek egybe. A ceremónia meghitt, családi körben zajlott a világhírű magyar modell szüleinek birtokán, Ceglédbercelen.  Azért is különleges ez a helyszín, mert Barbara szülei is itt házasodtak össze annak idején.

Budapestre jön Palvin Barbara - íme a látogatás részletei

A vendégsereg akkor 115 főt számlált a magyarországi ceremónián, azonban ősszel Kaliforniában is tartottak egy még nagyobb lakodalmat.
Palvin Barbi egy Vivienne Westwood ruhát viselt a ceremónián (Jimmy Choo cipővel), de aztán még kétszer átöltözött. Menyecskeruhát magyar tervezőtől választott, egy MERO darab volt rajta.

A modell felvette a férje nevét, így most már Barbara Palvin Sprouse a hivatalos neve.

Los Angeles-i életük már nem is lehetne tökéletesebb, hollywoodi színész férjével életük legboldogabb korszakát élik.

Ugyanakkor Barbara nagyon fontosnak tartja megőrizni azt, honnan is jött, ezért Magyarország mindig különleges helyet fog elfoglalni a szívében. A szupermodell pedig egy munkája kapcsán most újból visszatért hazánkba, amely hírnek a követői örülnek a legjobban!

Pontos részleteket még nem tudni, viszont a szemfülesek akár találkozhatnak is a szupermodellel!

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top