nlc.hu
Sztárok
Küzd a kiégéssel Kovácsovics Fruzsina

Küzd a kiégéssel Kovácsovics Fruzsina: „A parkolóház mellett guggoltam, aztán hatott a gyógyszer és jókedvűen mentem fel a színpadra”

Az énekesnő egyelőre nem tudja a megoldást az állapotára.

Szembetalálta magát a kiégéssel Kovácsovics Fruzsina, és egyelőre “nem találja az ellenszerét”. “Elkezdtem érezni saját magamon a kiégés jeleit” – vallotta őszintén a Semmi gáz című podcastben a 35 éves énekesnő, aki – mint a Blikk írja – gyermekeknek ad koncerteket, ehhez pedig jókedvre, energiára, lendületre van szüksége.

Kovácsovics Fruzsina nem mindig ilyen jókedvű - Fotó: Sajtóklub

Kovácsovics Fruzsina nem mindig ilyen jókedvű – Fotó: Sajtóklub

“Ez nekem belül olyan szintű jelenlét és energiabefektetés, amit vissza kell töltenem. (…) Nem tudok visszatöltekezni” – mesélte.

Elárulta, többször is úgy kellett színpadra állnia, hogy közben rosszul érezte magát. Hol erős migrénje volt, hol zsibbadt az oldala, hol a hasa fájt. Előfordult, hogy egy nap öt fellépése is volt, de alig tudott felmenni a színpadra, pedig jókedvűen “le kellett tolnia” a bulit.

A második után felhívtam az apukámat, hogy vigyél be a koncertre, mert azt se tudom, hogy fogok felmenni a színpadra. A parkolóház mellett guggoltam, aztán hatott a gyógyszer és jókedvűen mentem fel” – mesélte Kovácsovics Fruzsina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top