nlc.hu
Sztárok
Alec Baldwin lányát, fiatal korában megerőszakolták

Megerőszakolták Alec Baldwin lányát: “Ez az eset örökre megváltoztatta az életemet…”

Az A-listás színész lánya bátran kiállt a világ elé, hogy erőt adjon történetével mindazoknak, akik hasonló traumán mentek keresztül.

 Döbbenetes hír látott napvilágot nemrégiben. Az amerikai színész, Alec Baldwin lányát ájulásig verték gyerekkorában, majd megerőszakolták.

Sosem hallott történetet osztott meg Alec Baldwin lánya, akit fiatal korában megerőszakoltaA színész lánya, Ireland Baldwin a  TikTok-oldalára töltött fel egy videót, amelyben nem csak élete egyik legmegrázóbb élményéről vallott, de azt is kiemelte, hogy minden nő, aki hasonló cipőben jár, szeretné, ha érezné, hogy ő kiáll mellettük és támogatni szeretné őket mindenben, amiben csak lehetséges! 

A divatmodell továbbá azt is kiemelte, hogy senkit nem lehet kötelezni arra, hogy ezekről beszámoljon a nagyközönség előtt, sőt csak az tegye, aki elég erősnek érzi magát hozzá! Sokáig ő sem mert erről nyíltan beszélni, viszont számára most jött el a pillanat, amikor ki mer állni mindenki elé ezzel a megrázó történettel.

A modell így kezdi a visszaemlékezését:

Tinédzserkoromban megerőszakoltak, eszméletlen állapotban voltam, amikor történt, és ez az eset örökre megváltoztatta az életemet…

– mesélte Ireland, majd hozzátette, a történtekről senkinek nem számolt be, még az akkori barátjának vagy a szüleinek sem. (Ireland szülei nem mások, mint Hollywood népszerű színészei, Kim Basinger és Alec Baldwin.) Annak idején csak egy kórházi nővér tudta a részleteket, aki ápolta a fiatal lányt.

Sokáig eltemettem magamban ezt a titkot, ami rengeteg fájdalmat okozott nekem és azoknak, akiket szeretek.

– folytatta Baldwin lánya a videóban.

De Ireland arra is kitért, hogy ez az esemény milyen kihatással volt az életére a későbbiekben. A lány ugyanis ennek hatására nagyon fiatalon alkohol- és gyógyszerproblémákkal küzdött, belekeveredett egy bántalmazó párkapcsolatba, rengeteget bulizott, ezenfelül pedig a barátaival sem tudott túl szoros kapcsolatot kialakítani.

Évekkel ezelőtt Ireland egyik terhességi tesztje pozitív eredményt mutatott. Viszont a gyermek édesapja egy olyan partner volt, aki mellett a lány szörnyen boldogtalan volt. A férfi ki is jelentette, hogy sosem szeretne gyereket, így az abortuszt választották.

A megrázó történetet Ireland Baldwin akarta elmesélni a nagyközönségnek, mert úgy érezte, most már le akarja zárni ezt a részét az életének és talán erőt adhat más nőknek is ezzel!

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top